Újabb felületen bukkantak rá Karácsony nem létező doktorijára

2021. május 18. 18:50

A Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórumon is feltüntették Karácsony nem létező doktori fokozatát.

2021. május 18. 18:50
null

Mint ismert, Karácsony Gergely nem végezte el a doktori képzést, mint írta, ennek „igazán profán oka van, amikor be kellett volna fejeznem, akkor már 2 éve aktív politikus voltam.”

Ennek ellenére a Párbeszéd társelnöke a 2018-as országgyűlési választások kampányában is a nem létező doktorijával kérkedett. Karácsony Gergely még 2017-ben is azt állította, hogy 2007-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem ÁJK Politikatudományi Intézetében doktori (PhD) fokozatot szerzett.

A fentiek mellett a zuglói önkormányzat támogatásával indított Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum weboldalán is tényszerűen írják, hogy Karácsony Gergely elvégezte a doktori képzést:

2007-ben az ELTE ÁJTK Politikatudományi Intézetében PhD fokozatot szerez”

– írják.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eN
2021. május 19. 09:43
Ez egyre jobb. Európai Gergő egyre mélyebbre ássa magát a saját maga által odateremtett pöcegödörbe.
patópál
2021. május 19. 08:15
Schmitt Pali, hol vagy? Gyere vissza, minden meg van bocsátva!
bagira
2021. május 19. 03:20
Kamunak nagy mázlija van , doktori nélkül nyelvtudás nélkül adjunktus fizetést felszedte . Egyetemi állásfelvételnél miért nem kérték végzettségi bizonyítványokat . Életrajzban azt hazudik amit akar . Nagy hazugság valaki az életrajzába beleírt , pártvonalon felülről segítették . Egymaga lehetetlen hogy elérje végzettség nélkül a magas címet. Adjunktus az lehet aki kétszer doktorál két idegen nyelvet beszél és doktorokat tanít. Kamunak egy doktorija sincs perfekt egy nyelvet se beszél.
khomeini
2021. május 19. 01:25
szar ugy - mondana Schmitt Pal. de Fenyounnep Gergely nem Schmitt Pal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!