Jobbik: Ne adjanak el áron alul lakásokat a budai Várban!

2021. május 13. 13:50

Z. Kárpát Dániel szerint a Fidesz ki akarja játszani a lakásokat a „kegyenceinek”.

2021. május 13. 13:50
null

A Jobbik alelnöke arra szólította fel csütörtöki online sajtótájékoztatóján a Fideszt, hogy a kormánypárt vélhető 2022-es választási bukása előtt ne adjanak el fillérekért, a jóhiszemű bérlők kárára lakásokat a budai Várban. Z. Kárpát Dániel elképesztőnek nevezte, hogy e lakások egy részét azon „kegyenceiknek” játszanák így ki, akik pár éve szereztek furcsa körülmények között bérleti jogot. Hozzátette: minden esetben a jóhiszemű bérlők pártján állnak, de ezeket az eladásokat a kormányváltás után felül fogják vizsgálni.    

A Jobbik politikusa ugyanakkor annak fontosságát hangsúlyozta, hogy

Magyarországon tömegesen épüljenek bérlakások, majd ennek mikéntjére javaslatot tevő programjukra hívta fel a figyelmet.    

Z. Kárpát Dániel utalt arra: elképzeléseik szerint évente öt-tízezer új építésű bérlakást lehetne átadni, amelyeket a piaci díjak legfeljebb feléért adnának ki úgy, hogy néhány év múltán bekerülési költségen megvásárolhatnák azokat a lakók.

(MTI)

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kriszta67
2021. május 13. 18:51
Az egyetlen igazságtalanság a sztoriban az, ha a XIII. kerületnek is el kell adnia a saját erőből épített bérlakásait. Az összes többi bérlakást vagy az állam építette korábban vagy elrabolta a korábbi tulajdonosoktól.
Szerintem
2021. május 13. 16:06
Ez hülye? A moslékos önkormányzat adja el.
matykox
2021. május 13. 15:42
Mi van zékárpát, budai várbeli lakásra hajtasz?
zakar zoltán béla
2021. május 13. 15:36
zorro a dk kupak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!