Rákay Philip: A reformkomcsik összefogtak a reformnácikkal

2021. május 05. 10:59

„Összenő, ami összetartozik” – fogalmazott a műsorvezető.

2021. május 05. 10:59
null

A baloldali összefogás jobbikos miniszterelnök-jelöltjét, Jakab Pétert a tenyerén hordozza a balliberális média – hívja fel a figyelmet legújabb videójában Rákay Philip. A kommunikációs szakember felidézte, hogy az ősbaloldali Juszt László kedélyesen beszélgetett műsorában a Jobbik-elnökkel, a hvg is meglepően simulékony volt vele, és a Magyar Narancs gyilkos kérdéseit is túlélte.

Rákay szerint Jakab is igyekszik megfelelni a balos szavazók elvárásainak. Felidézte, hogy a jobbikos politikus a napokban úgy fogalmazott Gyurcsányékkal kötött szövetségéről: „amikor a múltból fakadó különféle ítéleteket elhomályosítja a jövőért való tenni akarás, akkor a fagyos hangulatú beszélgetések konstruktív megbeszélésekké változnak”

– emlékeztetett. Megjegyezte, hogy a baloldali médiumok, és a balliberális pártok úgy tűnik könnyen elfeledkeztek róla, hogy Jakab, aki most Gyurcsányékkal közösen indul a választáson nem olyan régen még teljesen másként beszélt jelenlegi barátairól.

Jakab korábban azt mondta, hogy nem szerepelne egy listán Gyurcsánnyal, aztán miután szövetséget kötöttek, elpanaszolta, hogy mennyire nagyon nehéz volt leülnie azokkal, akikkel szemben pártja létrejött. De azért csak leült velük. Pedig pár éve még börtönt emlegetett a 2006-os rendőrattakk felelőseivel kapcsolatban.A lényeg a tatalom – mondta Rákay Philip.

A Jobbik pedig szerinte próbálja kitörölni a múltjából a cigányozást és a zsidózást is, a balliberális értelmiség pedig most hallgat a és nem tiltakozik Jakabék miatt. Hozzátette,

A Jobbik pedig mára valódi européer reformnáciként betagozódott a Gyurcsány vezette reformkomcsi koalícióba.

Rákay Philip kapcsolódó videóját az alábbiakban tekintheti meg:

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2021. május 05. 22:01
Philip fontos és hiteles személy. Ez abból (is) látszik, hogy milyen dühödten acsarkodnak rá a vörös patkányok. Jelentéktelen személyeket sosem akarnak befeketíteni.
Bihari Hunor
2021. május 05. 16:35
Jákob zsidó négy éve még börtönbe zárta volna azt a Gyurcsányt, akinek most a tenyeréből eszik. Karácsony pár éve még néhány UNICUM nélkül gondolni sem tudott Gyurcsányra, akinek most a legnagyobb seggnyalója és ESZKÖZE, SZOLGÁJA.
Bihari Hunor
2021. május 05. 16:29
Természetesen a moslékos Mócsing a kretén, elnézést az elírásért.
Szuverén maffiaállam
2021. május 05. 15:01
Inkább a reformerek, mint a Sorosfidesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!