Jakab: Piszok nehéz volt leülni azokkal, akik ellen létrejöttünk

2020. február 08. 11:08

Nem nyűgözik le szövetségesei Jakab Pétert – derül ki egy kiszivárgott hangfelvételről.

2020. február 08. 11:08

Nehéz volt egy asztalhoz ülnie a Jobbiknak azokkal a pártokkal, amik ellen korábban létrejött – mondja Jakab Péter Jobbik-elnök a Hír TV birtokába jutott hangfelvételen. Jakab a felvételen hangsúlyozza: a Jobbik tolvajok ellen jött létre, ehhez képest most velük együtt kell menetelnie. 

Megcselekedtük azt, amit megkövetelt a haza. És piszok nehéz volt. Piszok nehéz volt azokkal leülni egy asztalhoz tárgyalni, akik ellen egyébként létrejöttünk. Mert a Jobbik tolvajok ellen jött létre, valljuk be.

és igenis, ilyenkor felértékelődik az, hogy tudok-e bízni a sajátjaimban, hogy kell-e a csatamezőn a hátam mögé nézni, mert ha igen, akkor elölről lelépnek, akkor vesztettünk” – hangzik el a hangfelvételen.

Összesen 254 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2020. február 10. 10:47
Nem nehéz, jakab elvtárs, hanem szégyen-gyalázat!
catalina9
2020. február 10. 08:08
Jakab: Piszok nehéz volt leülni azokkal, akik ellen létrejöttünk" Jakab elvtárs az alvóügynök felébredt... jól mondta Csurka: "AKI A JOBBIKRA AKAR SZAVAZNI, AZ TEGYE, DE TUDJON RÓLA, HOGY EZZEL AZ MSZP-T ÉS AZ SZDSZ-T TÁMOGATJA, UGYANIS A JOBBIK E KÉT PÁRT FANTOMSZERVEZETE."
BőröndÖdön
2020. február 10. 06:24
Az ördöggel is össze kell fogni az orbán-rezsim ellen!
nyugalom
2020. február 09. 20:12
Az egyik alpári, üvöltöző buta, a másik gentelmant játszik, pedig csak egy nárcisztikus pszichopata! Jákob is jó úton van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!