Gyurcsány: Bírjátok ki ezt az egy évet!

2021. május 19. 07:36

A DK elnöke Dunaújvárosnak is igazságot szolgáltatna, és mindenki másnak is.

2021. május 19. 07:36
null

„Bírjátok ki ezt az 1 évet! Az új kormány igazságot fog szolgáltatni Dunaújvárosnak és mindazoknak, akiket ez a kormány megrabolt, kisemmizett!” – írja Gyurcsány Ferenc a Facebookon.

A politikus egy mellékelt képen hozzáfűzi: „Becsületbeli kérdés kiállni azokért, akiket ez a kormány megrabolt!” Megírtuk, hogy Gyurcsány Ferenc sajtótájékoztatót is tartott Dunaújvárosban.

A DK-vezér bejegyzését az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
radagast
2021. május 19. 20:57
Bírjátok ki még ezt az egy évet,mert megint jön a fidesz 2/3ad,és Dunaújváros megmenekül.
mokány
2021. május 19. 18:30
A globalista körök csicskája, azt csinálná, amit globális urai parancsolnak. Ezt az értelmesebb szavazói tudják is, de annyira gyűlölködők, hogy inkább megdöglenek Gyurcsány kedvéért.
Türelem
2021. május 19. 16:37
S kérdezem még, csak Orbánt, a Fidesz vezetését, parlamenti és önkormányzati képviselőit, a kormányközeli vállalkozókat, az országba belépő határon túli magyarokat, nemzeti érzelmű postásokat, gázóra leolvasókat, kéményseprőket, házmestereket, nyugdíjasokat, Fideszre szavazó zsidókat külditek börtönbe, vagy másokat is? Hol tervezitek az új Recsket?
Türelem
2021. május 19. 16:31
Rendben, Feri azért halkan kérdezem, igazságot szolgáltattok azoknak is, akiket a balliberális kormányzások alatt megraboltak, kisemmiztek, anyagilag, egzisztenciálisan? Kérdezi az igazságérzetem. Várom a válaszodat. Jó lesz, ha Klári nyilatkozik erről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!