Fekete-Győr a Margitszigeten várja futóversenyre Németh Szilárdot és Budai Gyulát

2021. május 29. 13:28

„Gyerekek, én már itt. Gyula és Szilárd egyelőre sehol – lehet, hogy a birkapöri fölött” – írja a Momentum elnöke.

2021. május 29. 13:28
null

A Margitszigetről jelentkezett be Fekete-Győr András, ahol éppen Németh Szilárdot és Budai Gyulát várja futóversenyre.

Gyerekek, én már itt. Gyula és Szilárd egyelőre sehol – lehet, hogy a birkapöri fölött” – írja a Momentum elnöke.

Az előzmények

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Fekete-Győr futóversenyre hívta ki Németh Szilárd és Budai Gyula fideszes képviselőket, miután Németh azt üzente a Momentum elnökének, hogy amennyiben problémája van Orbán Gáspár katonai ösztöndíjával, legyen a magyar honvédség hivatásos, szerződéses vagy önkéntes katonája és tegye le a katonai esküt. Budai mindehhez hozzátette, hogy nagy tételben fogadna,

A Momentum elnöke ezután felháborodott hangvételű posztjában hívta ki az „emberkedő fideszes csinovnyikokat” (értsd: Budai Gyula és Németh Szilárd országgyűlési képviselők), hogy fussanak vele szigetkört. Hozzátette, hogy szerinte a két fideszes politikus 30 métert sem tud egyben lefutni.

Fotó: Fekete-Győr András közösségi oldala

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2021. május 31. 09:04
Hát igen. Csatában hasznos lehet a futás.
geyza1947
2021. május 30. 16:12
Elképzelem a rajt vonalat: rezsiszilárd 20 méter után holtan összerogy, Budai jobban bírja, ö csak 50 méter után rogyik le holtan.
egynick
2021. május 30. 11:27
Sziszire
Crusader
2021. május 30. 06:11
Azért van teljesítménye az ellenzéknek... Magasvékony kövérezése, Gréczy faszverése, bangó erős képe, hadházy fetrengése,Jakab fröcsögései most ez... Tehát így levinni a magyar politikai élet színvonalát ez egészen elképesztő. Mint egy rossz komédia.. röhögünk, röhögünk csak közben az ország házát és azon keresztül a magyarokat gyalázzák meg ezek a férgek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!