Fekete-Győr András kihívta az „emberkedő fideszes csinovnyikokat”

2021. január 17. 11:27

A momentumos politikus szerint próbálnak vele keménykedni.

2021. január 17. 11:27
null

Fekete-Győr András nem volt rest a vasárnap reggelét arra szánni, hogy visszaszóljon Németh Szilárd és Budai Gyula fideszes képviselőknek. Németh csütörtökön üzente meg a baloldali politikusnak, hogy amennyiben problémája van Orbán Gáspár katonai ösztöndíjával, legyen a magyar honvédség hivatásos, szerződéses vagy önkéntes katonája és tegye le a katonai esküt. Budai mindehhez hozzátette, hogy nagy tételben fogadna, hogy Fekete-Győr „nem csinálná végig azt a három hetes katonai alapkiképzést, amit jómagam és sok ezer katona végigcsinált!”

A Momentum elnöke ma felháborodott hangvételű posztjában hívta ki az „emberkedő fideszes csinovnyikokat” (értsd: Budai Gyula és Németh Szilárd országgyűlési képviselők), hogy fussanak vele szigetkört. Hozzátette, hogy a két fideszes politikus 30 métert sem tud egyben lefutni.

Arról nincs hivatalos információnk, hogy a momentumos politikusnak mi a személyes rekordja.

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

 

 

Összesen 239 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2021. január 21. 22:51
Látom jól elvagytok egymással itt idegen terepen libsipofik! Egészségetekre a sok semmitmondó kommenteteket! Proszit!
cirmoscirmi
2021. január 20. 10:52
Fegyőr, a fizetett Soros-csicska és hálózati ügynök megszólalt...
Libakergető
2021. január 18. 14:37
Én meg kihívnám ezt a nyúlgerincet a futás előtt bármilyen küzdősportra. Utána biztos nem kéne futnom!
zsanett-kúnrum
2021. január 18. 09:59
31,5 méter a személyes csúcsa, aztán varjú váltja, aki gréczynak adja a stafétát, aki vagy a donáth tal vagy a cseh lány nyal vált.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!