Dobrev: Több rendőr sérült meg 2006-ban, mint tüntető

2021. május 19. 20:00

A DK miniszterelnök-jelöltje VV Zsolti műsorának vendége volt.

2021. május 19. 20:00
null

Karácsony Gergely, Fekete-Győr András és Jakab Péter után Dobrev Klára is helyet foglalt VV Zsolti kanapéján. A ZSHOW time nevű YouTube-csatornán a DK elnöke először nagyapjáról, Apró Antalról értekezett a volt villalakóval. Elmondta, hogy kettős érzelmek fűzik nagyapjához, aki egyrészt nagyon szépen rajzolt – olykor besegített a házifeladatába is –, ugyanakkor „felnőtt fejjel nem tud elvonatkoztatni attól, hogy az a politika, amit ő képviselt, az a hatalom, amiben részt vállalt az elfogadhatatlan”.

VV Zsolti Dobrev Klára apjának titkosszolgálati múltjára is rákérdezett, amire a DK miniszterelnök-jelöltje kacagásban tört ki és azt állította, hogy ez csak a jobboldali sajtó kreálmánya, ami abból adódhat, hogy „a Dobrev név Bulgáriában olyan, mint nálunk a Kovács”.

A műsor későbbi részében a 2006-os események is szóba kerültek. Ezzel kapcsolatban Dobrev azt mondta: „politikai értelemben megrázott, feleségként pedig azt tudom mondani, hogy én olyan mélységesen értettem, átéltem és éreztem azt, amit a Feri ezzel a beszéddel el akart mondani. Én mérhetetlenül büszke voltam arra a beszédre”. Elmesélte azt is, hogy nagyon megrettent, miután a 2006-os események következtében pici golyóálló mellényt vittek a gyermekeinek. „Ha jól emlékszem, akkor bementem hányni a fürdőszobába” – mondta. A Gyurcsány Ferenc 2006-os eseményekben betöltött felelősségével kapcsolatos kérdésre Dobrev Klára azt mondta: „nagyon sok rendőr megsérült, több rendőr sérült meg súlyosan, mint tüntető”.

Nyitókép forrása: YouTube

 

 

Összesen 235 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2021. május 27. 00:04
Telistele van a parlamenti vizsgálóbizottság jelentése jogsértésekkel https://www.parlament.hu/biz39/emb/albiz/jelentes.pdf Gyurcsány személyes utasítására történt mindez Esténként az ágyban Králika és LuciFeri biztos humorosan megbeszélték a hozzá nem értő vezetés által irányított azonosító nélküli rendőrök vagyis terroristák cselekedeteit Emlékeztetők: https://youtu.be/QToRDFRXsGY https://videa.hu/videok/hirek-politika/a-demokraciafeltok-demokraciaja-2006-oktober-demokrata-gnFi8SgcCRyFvNm9?
Senye Péter
2021. május 21. 14:03
„... több rendőr sérült meg súlyosan, mint tüntető” - csak azt ne mondja, hogy Révész Máriusz vert péppé négy rendőrt a Síp utcában.
jean leblanc
2021. május 21. 13:50
Na igen,a szarkeverő tudta mi lesz,el is menekülta páncélozott bmw-n...ott hagyva az idióta népét,várva,hátha mrghalna,és ülhet a miniszterelnöki székbe.a kilövőtt szemt azótacse látni....mert nem is volt..
kishegyi
2021. május 21. 01:34
Nóván vóz sot, nóván vóz indzsörd, ugye, Klári tésasszony? Hogy mennél úszni a szellemi vezéralakoddal, Ági nénjével a Balatonban! Tehetnél nekünk egy szívességet: menj mielőbb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!