VV Zsolti: Karácsony Gergely „közülünk való”

2021. március 19. 21:24

Az influenszer „egyáltalán nem érezte úgy, mintha egy nagyhatalmú politikussal beszélgetne”.

2021. március 19. 21:24
null

Osváth Zsolt, a Való Világ egykori szereplője az Instagram oldalán emlékezett meg arról, hogy Karácsony Gergely eljött az egyik beszélgetőműsorába. Az influenszernek állt celebritás meghatódott hangnemben elevenítette fel a pillanatot, amikor Karácsony megnyerte 2019-ben a budapesti főpolgármester-választást. Mint írja. „Majdnem elájultam, amikor megkaptam a reményt hozó üzenetet”.

A főpolgármesterrel folytatott beszélgetéséről is kellemesen emlékszik meg a posztban. Mint írja, egyáltalán nem érezte úgy, mintha egy nagyhatalmú politikussal beszélgetne.

– olvasható a leírásban.

A posztot azzal zárja, hogy tovább méltatja a főpolgármester közvetlenségét. „Sokan nem merészkednek a választóik közé, ő egészen a kanapémig jött!” – von kontrasztot az infulenszer befejezésképpen.   

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Crusader
2021. március 21. 21:11
Két szifiliszes buzi egymás között...
Harangláb
2021. március 20. 14:42
bizony, bizsony...valóban odavaló a köcsögje...
Anonymtalan
2021. március 20. 12:04
"Karácsony Gergely „közülünk való”" Az biztos, pont ugyan olyan tehetségtelen, buta, ingyenélő, mint te.
CirmoS
2021. március 20. 11:44
Tény és való, hogy ez a buzi Zsolti azonos szellemi színvonalon van a csürhe kakigerivel! A két szellemi toprongy, a két SENKI! Teljesen logikus, hogy az ilyenek szeretik egymást! Abszolút egymásnak valók!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!