Dobrev az Alaptörvényt is „kidobná a kukába”

2021. május 20. 19:52

„A fideszes fiúk kreatívak, de mi okosabbak leszünk” – mondta a DK miniszterelnök-jelöltje.

2021. május 20. 19:52
null

Dobrev Klára az ATV Egyenes beszéd vendége volt, ahol elmondta: a költségvetéshez hasonlóan kormányváltás esetén az alkotmányt is kukába dobná. Szerinte „szégyen” hogy az Alaptörvényt ennyiszer módosították. Kérdésre elmondta: új alkotmányról csak akkor akar beszélni, ha majd a teljes ellenzék egyetért a kérdésben.

A fideszes fiúk kreatívak, de mi okosabbak leszünk”

– mondta a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje.

Dobrev Klára arról is beszélt: a TeamDobrev nem versenytársa Karácsony Gergely 99 Mozgalmának, hanem egymás mellett működne az előválasztási kampányban a két csoport.

A teljes adást megtekintheti alább:

Nyitókép: Facebook

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. május 24. 16:07
oszt helyette? bolsi vagy amcsi?
NTLLK
2021. május 21. 13:31
Kidobja, és hopp!!! Utána ugrik! Slussz!
VESZ ÉSZ
2021. május 21. 12:25
Ez az,az Alaptörvény amit a buzi állat ereszjáró Szaros Szájer fosott össze,és amit mocskos tolvaj Fidesz erőltetett ránk?Mert ha igen,hát dögöljenek meg mind.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. május 21. 11:34
Ugyan mi a kifogásolható abban ha Benito Mussolini, Adolf Hitler, Augusto Pinochet, vagy Francisco Franco, Antonio Salazar unokái indulnának hazájuk parlamenti választásán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!