Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Antal Imrével emlékezett meg május elsejéről Lázár János

2021. május 01. 15:01

Sok embernek a lezárások után a munka az igazi ünnep – mondta Lázár János.

2021. május 01. 15:01
null

„Ez a május 1. most erről is szól: a küzdelemről, aminek a neheze talán már mögöttünk van, és a feladatokról, amelyeket a magyar gazdaság újrainditásáért, az elveszett munkahelyek pótlásáért még el kell végeznünk” – üzente közösségi oldalán Lázár János.

A Fidesz politikusa május elseje alkalmából Antal Imre egyik előadását is megosztotta:

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2021. május 01. 20:41
Lázárnak van egészséges humorérzéke. Én is követelem: jöjjön vissza a nagypolitikába, szükség van rá.
Bell & Sebastian
2021. május 01. 16:53
Az utolsó töredékes sor nem számít, mert pont úgy lett, mint a zabigyerek, én nem akartam.
Bell & Sebastian
2021. május 01. 16:50
Van az úgy, hogy elválik... Állítólag Hofi hírhedt Kádár-paródiája csak egyetlen példányban és Svájcban van meg szalagon, egy üzemi bulin vették fel, amit beszélgetésnek hirdettek és Antal Imre volt a fel... kérdező. Hosszabb egy óránál, de azoknak, akik még táplálnak illúziókat a megnevezettek vagy a szocialista proletárdiktatúra iránt, kötelezővé tenném a meghallgatását. Lázár Janitól azért többet várnánk, na jó, az indiános viccek foglaltak, mert akárhogyan is nézzük, a debreceni Hérosz Lajos után őt is azért menesztették, mert bejelentkezett B-verziónak. Ha a veszélytelenségét szerette volna ezzel bizonyítani, nem lövünk messzebb a Főnöknél _ugyi_, ami már Bárdy György félresikerült káder-karaktere, ez szerintem maradéktalanul sikerült. Ha azt szeretni bizonygani
MayorAnna
2021. május 01. 16:26
Munkáról és egy másik posztban említett emberarcú kapitalizmusról jutott eszembe: alaszkai vargabetűm során Idaho államban megállva befizettem egy elhagyott ezüstbányába vezetett látogatásra:-az idegenvezető elmondta a kisváros downtown-jából a bányáig vezető úton, hogy itt a lámpaoszlopokon, végig az úton sztrájkoló bányászok lógtak, valamikor az 1910-es években... -az emberarcú kapitalizmus jegyében...ezt nem mondta az idegenvezető. Én mondom, most.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!