A pesti rakparton száguldozik Scarlett Johansson

2021. május 18. 07:15

Bemutatták a Fekete Özvegy új előzetesét.

2021. május 18. 07:15
null

Vasárnap mutatták be a júliusban mozikba kerülő Fekete Özvegy című film előzetesét, amelyben Scarlett Johansson és Florence Pugh a pesti rakparton száguldozik – írja a Telex. Emlékzetettek, hogy a film egy korábbi előzetesében is feltűnt már a Citadella, a Keleti pályaudvar és a Magyar Tudományos Akadémia is, az Alkotmány utca pedig a Fekete özvegy és a Taskmaster nevű főgonosz küzdelmének színhelye lett az előző trailer alapján.

A rakparton kergetőznek

Hozzátették: a mostani részletbe a szelíd forgalmú pesti rakpart kerül be, amelyen Scarlett Johansson és Florence Pugh kergetőzik egy motorossal. A kétszeres Oscar-jelölt Scarlett Johansson által játszott karakter eredettörténetét bemutató képregényfilmet július 9-én mutatják be a mozik, írják. Hangsúlyozzák, hogy

a bemutatót már tavaly óta többször elhalasztották a járványhelyzet miatt.

A Cate Shortland által rendezett film feltehetően az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után játszódik majd.

A Telex megírta, hogy a Marvel-képregényekben először 1980-ban jelent meg a Taskmaster nevű karakter, aki ellenfeleinek bármilyen fizikai képességét utánozni tudja. Az antihős korábban egyik Marvel-filmben sem szerepelt. A film főbb szerepeit, a Fekete Özvegy fogadott családtagjait Florence Pugh, David Harbour és Rachel Weisz alakítják majd.

Kép forrása: Youtube-videó

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2021. május 18. 14:58
Ez a hír számomra pozitív: annyira érint minket, hogy idehozzák a pénzt, a halihúdi fimlesek meg kevesebbet keresnek. Persze nem a mogulok, hanem a kisemberek: a sminkelők, díszletesek stb. Azért megnézni nem kell, biztos vagyok benne, hogy szarfingfos. Egyre eőrsödik itthon ez a szolgáltatási szektor, és ez nem betanított munkásokat követel, tehát jó.
Akitlosz
2021. május 18. 13:19
Én úgy tudom, hogy így nem szabad vezetni a KRESZ szerint. Ez a produkció már nem csupán pénzbírságot, meg jogosítványelvételt - már ha van olyanja - hanem letöltendő börtönt érdemel.
Alexis de Tocqueville
2021. május 18. 11:57
Már eleve fura, hogy Budapest nem valami kamu szláv nevű balkáni szarfészket alakít, ahol kalasnyikovval felszerelt ex-KGB-s terroristák grasszálnak az utakon, miközben a jónép rongyokba burkolva éhezik a sikátorokban.
koronaszepe
2021. május 18. 11:44
https://fuhu.hu/wp-content/uploads/2019/10/Scarlett1-2.jpg :-))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!