Budapesten akciózik Scarlett Johansson

2021. április 04. 07:40

A Fekete Özvegy előzetesében feltűnik a Citadella, a Keleti pályaudvar, a Széchenyi utca és a Magyar Tudományos Akadémia is.

2021. április 04. 07:40
null

Szombat este jelent meg a Fekete Özvegy legújabb előzetese, tele budapesti snittekkel – írja a Telex. Hozzátették: a kétszeres Oscar-jelölt Scarlett Johansson által játszott karakter eredettörténetét bemutató képregényfilmet július 9-én mutatják be a mozik. Azt írják, a filmet Budapesten forgatták, és a rendelkezésre álló információk alapján úgy tűnik, hogy a fővárosnak nem Moszkvát, Berlint vagy Prágát kell majd alakítania, mint az elmúlt évek hollywoodi produkcióiban annyiszor, hanem a film egyes részei valóban Budapesten játszódnak majd.

Hangsúlyozták: az előzetesben többek között feltűnik a Citadella, a Keleti pályaudvar, a Széchenyi utca és a Magyar Tudományos Akadémia is, a Taskmaster nevű

főgonosszal pedig többek között az Alkotmány utcában kell majd megküzdenie a Fekete Özvegynek a trailer alapján.

A portál emlékeztetett, hogy a Marvel-képregényekben először 1980-ban feltűnt Taskmaster figurája arról ismeretes, hogy ellenfeleinek bármilyen fizikai képességét utánozni tudja. Az antihős egyik Marvel-filmben sem bukkant fel eddig. A Marvel Filmes Univerzum 24. darabját eredetileg 2020. május 1-jén mutatták volna be, most úgy tűnik, július 9-én lesz a premier.

Kép forrása: Youtube-videó

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civis72
2021. április 05. 09:20
Bezzegromániát megeszi a sárga irígység
vajda.
2021. április 05. 07:53
Ez a patkány is előkerült?
annamanna
2021. április 04. 18:30
Scarlett Johansson kiváló színésznő, sajnálom, hogy a tehetségét ilyen duplanullás szarokban folyatja el, amikből persze királyi módon meg lehet élni, de akkor is ez egy töményen kultúraellenes förmedvény.
Robur
2021. április 04. 17:34
Sok patkány mit dislikeol ezen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!