Lenézte az LMP-t, elnyerte a párt bizalmát a jobbikos Szilágyi György

2021. április 24. 19:44

Korábban még az SZDSZ-t, és egy „bizonyos állam” gyarmatosítási törekvéseit látta az LMP mögött, de „belvárosi úri fiúk gyülekezetének” is nevezte őket. Most mégis a párt jelöltjeként indul Szilágyi.

2021. április 24. 19:44
null

„Az LMP Budapest 14-es számú választókerületében Szilágyi Györgyöt támogatja az előválasztáson” – derül ki Schmuck Erzsébet szombat délelőtti bejegyzéséből. A párt annak ellenére is kiáll Szilágyi György mellett, hogy a politikus korábban élesen bírálta az LMP-t.

Lenézte az LMP-t, elnyerte a párt bizalmát a jobbikos Szilágyi György

Mint arról korábban írtunk, 2011-ben még az SZDSZ-t, valamint egy „bizonyos állam” gyarmatosítási törekvéseit látta az LMP mögött Szilágyi. „Belvárosi úri fiúk gyülekezetének” is nevezte őket. Mint fogalmazott:

ebből az LMP-ből, ebből a belvárosi úri fiúk gyülekezetéből, soha nem lehet meghatározó tényező a politikában.”

Ennek ellenére a Jobbik 2017-ben már koalícióra szeretett volna lépni a párttal, Schmuck Erzsébet szombati bejegyzéséből pedig kiderül: az LMP beáll korábbi kritikusa mögé, és „Budapest 14-es számú választókerületében, a Jobbik képviselőjét, Szilágyi Györgyöt támogatja az előválasztáson.”

Címlapkép: Facebook

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2021. április 25. 10:10
Gerinctelen proli! ennyi.
matykox
2021. április 25. 09:15
A képen látható 2 darab fekália még kolloid formában jól jellemzi a minőséget és a hasznot, amit ezektől várni lehet.
Bogi
2021. április 25. 08:43
Indul az új karaktergyilkosság. Itt azt kellene megbeszélni, hogy Orbán Viktor , a Liberális Internacionálé egykori alelnöke, végrehajtóbizotságának tagja, sorosbérenc, a kommunizmus és az orosz birodalom esküdt ellensége hogy lett illiberális, az orosz birodalomnak és a kínai kommnista hatalomnak lekötelezettje és feltétlen híve. És az ő hívei hogy szopnak be mindent és mindennek az ellenkezőjét. Például, hogy ő beoltaná az országot egy hétvége alatt és hogy mindenkit megment. Nem kellene mindent dicsőíteni, amit a kormány csinál és mindent gyűlölni, amit az ellenzék, igazi 50-es évek beli Szabad Nép stílusban. Rákosi Mátyás vastapsol a sírjában, ahogy az imperialistákat meg azok hazai ügynökeit szídjátok, ő se csinálta jobban.
cutcopy
2021. április 25. 08:06
Az LMP elég perverz ahhoz, hogy azt szeresse aki lealázza..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!