„Belvárosi úri fiúk gyülekezete”: jobbikos az LMP-ről – korábban

2017. november 22. 11:55

2011-ben még az SZDSZ-t, valamint egy „bizonyos állam” gyarmatosítási törekvéseit látta az LMP mögött Szilágyi György, a Jobbik képviselője. Belvárosi úri fiúk gyülekezetének is nevezte őket. A Jobbik ma már koalícióra lépne velük. Hangfelvétel.

2017. november 22. 11:55
Kereki Gergő
Kereki Gergő

Mint megírtuk Vona Gábor, a Jobbik elnöke kedden arról beszélt, hogy ha a történelmi helyzet azt követeli meg, és a választási eredmény arra késztetik, hajlandó lenne az LMP-vel és a Momentummal is koalíciós megállapodást kötni a Jobbik.

2011-ben még egészen mást mondtak jobbikosok az LMP-ről. A Szent Korona Rádió Sin City című műsorának 2011. májusi adásában Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője ezeket mondta az LMP-ről:

„Az LMP-t egyébként azért nem említi az ember, mert nekem meggyőződésem, hogy ebből az LMP-ből, még akkor is, hogyha az SZDSZ erőteljesen ott nyomul és segíti, ebből az LMP-ből, ebből a belvárosi úri fiúk gyülekezetéből, soha nem lehet meghatározó tényező a politikában. De mondom még egyszer, ezeknek ugyanazok az uraik. Semmi más nem történik, mint azt a gyarmatosítást, amit bizonyos állam létre akar hajtani Magyarországon, akinek szüksége van a földünkre, szüksége van a vízkészletünkre, szüksége van erre a szép országra, ez irányítja őket hátulról és ezek hajbókolva, mindent félredobva hajlandóak megtenni mindent.”

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magyarben
2017. november 22. 15:38
Aha : ) Értem : ) soros életútját "kiwikipédiázva" akár igazad is lehet : )
files32
2017. november 22. 14:19
Megjött Kereki. Egyre szarabb az ábrázatod öcsém, vajon milyen lesz kettőre?
magyarben
2017. november 22. 13:14
Most minden olyan politikust el kéne ítélni (politikailag hiteltelennek kéne tartani) aki valakiről/valamiről korábban mást mondott? : ) Csak azért kérdezem, mert: - "Megdöbbenéssel figyeljük a Soros Alapítványt és Soros György személyét az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. A fiatal nemzedék és a szakkollégiumi mozgalom támogatásával aktívan járult hozzá egy szabadabb és nyitottabb szellemi légkör kialakulásához Magyarországon. Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújtani fog. Tiltakozunk az Alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen." - fidesz nyilatkozat 1992-ből! Az első fidesz-pártirodák nyitását soros pénzéből fizették. (A szocialista rendszer elkötelezett hívéből lett libsi orbán sorosösztöndíjas volt a 80-as évek végén.) - A kommcsikból lett, akkor éppen liberális eszméket valló fideszesek ellenzékben még támadták a hatalmon lévő kormány puytinnal, és az oroszokkal való közeledését. https://www.youtube.com/watch?v=Ug6RCIkJgOs https://www.youtube.com/watch?v=VvtqE09cqvY bónusz: https://www.youtube.com/watch?v=eEgScourDak
zakar zoltán béla
2017. november 22. 12:56
Az itt mocskolódók jelentős részéről már nem lehet eldönteni, hogy DK(-MSZMP)-s Vonagló, esetleg Jobblikú Boesmetikum -Kozmetikum!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!