Kedden 140 ezer második dózisú Szputnyik-vakcina érkezik Magyarországra

2021. április 12. 17:27

Szijjártó Péter hétfőn jelentette be az újabb szállítmány érkezését.

2021. április 12. 17:27
null

Jevgenyij Sztanyiszlavov új orosz nagykövet bemutatkozó látogatásra érkezett, Szijjártó Péterrel elsősorban a világjárvánnyal szembeni küzdelemről, és az annak nyomán felépített magyar-orosz együttműködésről beszéltek.

„Magyarországon órákon belül elérjük a hárommillió beoltott embert, ami újabb nagyon fontos lépcsőfok a világjárvánnyal szembeni védekezésben, és megnyitja a lehetőséget arra, hogy Magyarország Európában gyakorlatilag mindenki előtt nyithasson újra, és újraindíthassuk az életet az országban” – hangsúlyozta a miniszter. Megjegyezte: ehhez arra is szükség van, hogy az oltóanyagok folyamatosan érkezzenek.

Szijjártó Péter jó hírnek nevezte, hogy kedden, valószínűleg a késői órákban újabb 140 ezer második oltás érkezik. Így akik már megkapták a Szputnyik vakcinát és várják a második adagot, számukra a második oltás beadását is meg tudják kezdeni az orvosok – fűzte hozzá.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Balázs Attila

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2021. április 13. 07:12
Majd, fog jönni? Majd ra a zsidó sem ad! Itt van? Nincs! Mi szükség az ilyen felszopásokra? A Pfizer időben, sőt elébb is leszállította az 1.4 millió adagot. Semmi felszopással, kalaplengetéssel.
Senki Alfonz
2021. április 12. 19:41
Hajrá, már várja a másik felkarom!!
Bronco Billy
2021. április 12. 18:11
Persze, hogy kell! Tordai családját akkor mivel oltanák be? Az összes ellenzéki politikus és véleményformáló 60%-a az orosz és a kínai vakcinával oltakozott. Szerintem nincs itt semmi ellentmondás.
az ember
2021. április 12. 18:04
Éljen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!