Hahó, teraszosok! – Így fogadja a nyitást Budapest népe

2021. április 24. 21:03

Vegyes vélemények, csordultig telt teraszok. Videóriportunk!

2021. április 24. 21:03
null

Április 24-én, a terasznyitás napján Budapest utcáit járta a Mandiner stábja. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a teraszozók időszerűnek tartják-e a nyitást, illetve mit gondolnak a fokozatos enyhítésekről. 

Vegyes vélemények, csordultig telt teraszok

A kapott válaszok alapján nagyon vegyesek a vélemények. Voltak, akik szerint egyértelmű a nyitás szükségessége – például az emberek mentális egészsége miatt –, míg mások azt gondolják, hogy később kellett volna meghozni ezt az intézkedést.

Mutatjuk a részleteket:

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sosringli-babbal
2021. április 25. 11:57
Nyissa ki, de de úgy!
Kettőazkilenc
2021. április 25. 10:13
Érdekes, hogy sem a kommentelők sem a videóban szereplők közül senkinek nem jutott eszébe, hogy szabad levegőn a fertőzés gyakorlatilag nem terjed? Nem tudom pontosan hogy van a szabály, de ha az asztalokat kicsit is odébb teszik egymástól, hogy ne egymás szájából egyenek az emberek hanem legyen meg az a mondjuk 1.5m akkor a fertőzésveszély szinte nem is létezik. A szabadtéri fertőzések a becslések szerint az össz 0.1%-át teszik ki. Az a pár aggódó úgy hangzott mint aki donáthannát olvas facebookon. Jó lenne ha az emberek kicsit tájékozódnának is nem csak propagandát olvasnák el. Nem kell leszarni a járványt de hülyeségektől sem kéne félni. Ne menj tömegbe, ha bent vagy idegenekkel ülj nyitott ablak közelébe meg használj maszkot, oszt annyi.
Ferer
2021. április 25. 09:42
Ami tegnap volt a belvárosban az KATASZTRÓFA. Tízezrek egymás hegyén hátán maszk nélkül végig az Erzsébet téren, korzón mindenhol ember ember hegyén hátán. A fiatal ha hazaviszi anyjának, apjának a vírust majd lehet utána sírni meg temetni. Megéri ez a berúgás a Duna korzón???
Pierre
2021. április 25. 09:26
"Most beszéltem az öcsémmel, épp ügyel. Covid intenzíven. Sokadik napon. Azt mondta, hogy a mai napon 7 embert vett fel az ITO-ra és 9 halt meg. 16-an vannak a 3 ágyas kórtermekben és közben azt látja a kórház ablakából kinézve, hogy az emberek úgy viselkednek, mintha fesztivál lenne. Nem érti. Fáradt, és kilátástalannak látja a küzdelmet." xy
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!