Fotópályázatot hirdettek az újrakezdés reményében

2021. április 28. 14:14

A Magyar szemmel című fotópályázat célja, hogy összegyűjtse a környezetünkben található nagyszerű helyeket és bemutassa, mit jelent az újrakezdés.

2021. április 28. 14:14
null

Potápi Árpád János a Facebook-oldalán videós posztban közölte, hogy Magyar szemmel címmel fotópályázatot hirdetnek. A Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szerint az a céljuk, hogy az „elmúlt időszak számos nehézsége és kihívása után a pozitív dolgokra hívjuk fel a figyelmet és bemutassuk a minket körülvevő csodákat”.

A nemzeti újrakezdés éve keretében induló pályázat két témára épül: szeretnék összegyűjteni a környezetünkben található nagyszerű helyeket, valamint fotókon mutatni be, mit jelent az újrakezdés

A jelentkezéseket a Kárpát-medencéből, az anyaországból és a diaszpórából is várják május 23-ig a www.kulhonimagyarok.hu oldalon.

Fotó: Potápi Árpád János Facebook-oldala

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ben Jeremiah
2021. április 28. 16:34
De miért a fészbukkon? Ismerek kiváló embereket, kiváló alkotókat, akik nem fészbukkoznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!