Egyetlen komment után tiltotta a Fidelitas alelnökét Fekete-Győr András

2021. április 19. 16:05

Baczkó Norbert a Partizán-interjúval kapcsolatosan kommentelt.

2021. április 19. 16:05
null

Fekete Győr-András Partizán-interjúja finoman szóval nem vetett jó fényt a Momentum Mozgalom elnökére. A pártelnök ezért közösségi oldalán arról írt, hogy az egyórás interjú és az eredeti, vágatlan, négyórás beszélgetés között „ég és föld” a különbség.

Ehhez a bejegyzéséhez írta azt a kommentet Baczkó Norbert, a Fidelitas alelnöke, hogy „#GM1G, nyilván... :D”, s mint írja,

Baczkó hozzátette, „valami ilyesmire gondolhatott Gulyás Marci is az interjúban, amikor azt kérdezte, hogy bírja-e a kritikát és képes-e az önreflexióra”. A Partizán műsorvezetője az első percekben kérdezte ezt meg a Momentum elnökétől az általunk is szemlézett interjúban.

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2021. április 20. 08:01
Szerencsétlen Fekete-Győr.)))))))))) Folyamatosan tájékoztatja az embereket mennyire buta segg.
kishegyi
2021. április 20. 04:36
Fegyőr csak szerkesztőségekbe tud betörni, felcsúti perrel fenyegetőzni, no meg rámutatni, hogy életében nem dolgozott meg semmiért. Amikor szembesítik vele, hogy mekkora egy hülye, törli a kritikát. Igazi "haladó demokrata".
nyugalom
2021. április 19. 22:57
Ez egy tapló ugynök!
kronosz85
2021. április 19. 22:13
:D :D :D Van még lejjebb? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!