Ásványvíz buktatta le a miskolci rablót

2021. április 07. 08:13

A bűnöző abba a boltba ment üdítőt vásárolni, ahová pár perccel ezelőtt áldozata menekült be.

2021. április 07. 08:13
null

Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást folytatott a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves miskolci fiatallal szemben – írja a Police.hu.

Mint írják, a gyanúsított 2020. július 28-án este Miskolcon egy benzinkútnál erőszakkal elvett kétezer forintot egy férfitól, aki bemenekültt az üzemanyagtöltő állomás kisboltjába, hogy segítséget kérjen.Igen ám, csakhogy őt pár perccel később követte a támadója is. Ezúttal azonban törvénytisztelő módon viselkedett:

vásárolt egy ásványvizet, majd elhagyta a boltot.

A bejelentést követően a támadót a rendőrök azonosították, majd elfogták. A Miskolci Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben előterjesztést tett a letartóztatására, amit a bíróság elrendelt.

A címlapkép illusztráció.

Kép forrása: Fotoblend / Pixabay

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sozlib_abschaum
2021. április 07. 14:02
"Ásványvíz buktatta le a miskolci rablót", már majdnem így olvastam, parizer buktatta le a miskolci rablót.
Vakfolt
2021. április 07. 13:52
Kérem vissza a leaszfaltozott macskámat!
írmag
2021. április 07. 09:09
A "miskolci fiatal" megnevezéssel sikerült minden miskolci, 18 éven aluli embert megalázni, nem hiszem, hogy ez bűnüldözés, egy fényképpel, ha letakart szemekkel is, hitelessé tehető az ilyen ügy! Egyedileg! (Ismeretes a zsidózás társadalmi hatása.)
Falfirka
2021. április 07. 08:27
17 éves miskolci FIATAL! tudjuk ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!