Zacher Gábor napra pontosan belőtte a harmadik hullám tetőzését

2021. március 16. 08:36

Az orvos szerint olyan az egész, mintha minden nap tömegbaleset történne.

2021. március 16. 08:36
null

Egyre nagyobb teher van az egészségügyön, vannak olyan kórházak, ahol már az utolsó ágyakat sikerült elcsípnünk – tudta meg a Metropol a mentősként is dolgozó orvostól. Zacher szerint az elmúlt egy évben a koronavírus teljesen új kihívás elé állította az egészségügyet. Amikor pedig már azt hittük, hogy végre fellélegezhetünk, beköszöntött a harmadik hullám, ami minden eddiginél intenzívebb.

A Metropol megírta: a sürgősségi szakorvos szerint, az orvosok és az ápolók mindent megtesznek, de a korlátozások feloldásához a fegyelmezett magatartás is elengedhetetlen. A szakember úgy véli. hogy a harmadik hullám pont a névnapján, március 24-én tetőzhet, addig is fokozott óvatosságra int mindannyiunkat.

„Nem arról van szó, hogy korábban ne találkoztunk volna légzési elégtelennel vagy súlyos sérülttel, de most olyan sok a beteg, mintha minden nap egy tömegbaleset történne. Máskor csak ritkán történik olyan eset, amelyben egyszerre száz ember sérül meg” – árulta el dr. Zacher Gábor.

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magnólia
2021. március 16. 14:34
De azért fityiszt mutat. Bácsi, bácsi, nem fognak visszafogadni az elkövetkező sok hónapban.
szürkeSzarvas
2021. március 16. 11:37
Zacher már "médiacelebzsidó" régota. Ugye "elrugta a pöttyöst" a többi zsidó kedvéért a kinai oltás leszarozásával-amit most elfedni igyekszi egyéb celebségekkel. Senkiházi. Nem kell vele törődni.
Amondó
2021. március 16. 09:26
Mi sem könnyebb mint jósolni. A következő hét átmenetinek ígérkezik. Bár rosszabb lesz mint a mostani, de sokkal jobb, mint az azutáni.
nyugalom
2021. március 16. 09:21
Ez degradalo! Erre van szüksége?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!