Az MSZP szerint a Fidesz rejtélyes adatbázisokkal folytatja az oltási kampányát

2021. március 25. 15:30

„Mi célt szolgál egy oltásra buzdító kampányban a háziorvosok hazug lejáratása?” – teszi fel a kérdést a párt közleménye.

2021. március 25. 15:30

Az MSZP szerint a sajtóban megjelent beszámolók szerint „fideszes pártirodákból, a pártközpontból kapott kétes eredetű adatbázisok alapján, keresik meg az embereket, hogy az oltás felvételére biztassák és egyben a háziorvosok ellen hangolják őket, miközben a sajtónak még azt sem hajlandók elárulni, hogy mennyi képviselőjüket oltották már be”.

Az ellenzéki párt a közleményében teszi fel a kérdéseit: „Mire ez a titkolózás? Rejtélyes adatbázisok helyett miért nem használják a nyilvánosságot? A háziorvosok támadása helyett az nem növelné jobban az oltási hajlandóságot, ha az emberek láthatnák képviselőik élnek is az oltás lehetőségével és nem csak beszélnek arról? Egyáltalán mi célt szolgál egy oltásra buzdító kampányban a háziorvosok hazug lejáratása?”

A dokumentum szerint kormányzati részről a tisztességes kommunikáció hiánya nagyban hátráltatja a járványkezelést, „az MSZP éppen ezért már a járvány kirobbanásának kezdetétől folyamatos, gyors, pontos, hiteles és teljes körű tájékoztatást követel” – fejeződik be a szocialista párt közleménye.

(MTI-OS)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2021. március 25. 18:49
Az MSZP-nél csak buta emberek vannak? Az oltásra rendelteket nem ilyen-olyan listáról hívják be hanem a TAJ szám nyilvántartásból, melyet a háziorvosok ellenőrizni tudnak.
szürkeSzarvas
2021. március 25. 17:32
Botrány,amit az oltás ellen művelnek a hazai zsidógyökerű párttöredékeink.
glensi
2021. március 25. 16:42
Az MSZP közeli cégek pedig igyekeznek rejtélyes üzenetekkel elriasztani az embereket az oltástól. A hivatalos nyilatkozatot az ERODIUM orvosi betegirányító rendszer üzemeltetője kiegészítette az alábbi, kissé ijesztő szöveggel: "Alulírott önként, befolyástól mentesen hozzájárulok a COVID-19 elleni vakcina beadásához. Az oltást követően, esetenként allergiás reakció léphet fel, ezért 30 percig még a helyszínen tartózkodom. Ha ez idő előtt távozom, az saját felelősségemre történik. Tudomásul veszem, hogy az oltás nem kötelező, ezért a kockázatot vállalom. Tudomásom veszem, hogy új típusú a fertőzés és az oltással kapcsolatosan eddig kevés a tapasztalat, ezért oltóorvosom felé minden esetleges későbbi kártérítési igényemről lemondok." Gondolom, ők az mondják, hogy ezzel az orvost védik, de ez riasztó lehet a páciensek számára. Mi szükség van erre? Itt a dokumentum: https://bit.ly/3tR81JW A szombathelyi Erodium Kft ügyvezetője Eredics András, az győri MSZP elnökének, Eredics Imrének a testvére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!