Varga Judit: Nőnek lenni mindig bátor vállalkozás

2021. március 08. 12:59

Nőnek lenni a történelem során mindig bátor vállalkozás volt, akkor is, amikor a nők az egyenlő bérekért és a választójogért szálltak síkra, és napjainkban is, amikor a választás szabadságát már élvezve kell zsonglőrködni a család és a munka között – mondta az igazságügyi miniszter hétfőn egy nőnapi konferencián.

2021. március 08. 12:59
null

Varga Judit a Fiatal Családosok Klubja, a Mindennapok Női Szemmel Egyesület és a Magyar Női Unió „Tisztelet a nőknek!” címmel, online megtartott tanácskozásán arról beszélt, „a nőiesség és a klasszikus női karakterjegyek kezdenek megfakulni és eltűnni a globális trendek forgatagában”. Hozzátette: sokan vannak azonban, akik kitartanak a lecserélhetetlen női értékek mellett; vállalják a gyengédséget, a gondoskodást, az együttérzést, és így próbálnak egy jobb világot teremteni.    

Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkára azt hangoztatta, a család a társadalom alapegysége, ezért erős családok kellenek, mert nélkülük nincs erős közösség, falu vagy város, és nélkülük nincs erős ország vagy nemzet sem. Az a gondoskodás és erő, amit a hölgyek a családoknak tudnak adni, képessé teszi az országot arra, hogy erős legyen – hangoztatta.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2021. március 08. 19:43
ó, kedves Judit, ne is idegesítsd magad az ócska libernyák trollok miatt... én minden nap ágyba vinném neked a kávét... :-O :)))
nyugalom
2021. március 08. 13:34
Ő hiteles! Cseh es bandaja, a sok leszbikus, szingli minden, csak nem nő. De vadai, kuhnhalmi, bősz, timi, szél? Na ne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!