Varga Judit is a mandineres Szilvay Gergely könyvét olvassa

2021. március 27. 12:47

A miniszter szerint A genderelmélet kritikája gondolatébresztő olvasmány.

2021. március 27. 12:47
null

„Olyan világban élünk, ahol csak úgy jönnek-mennek az új, légből kapott ideológiák és minden napra jut egy újabb gender vagy újabb elmélet. Naponta bukkannak fel és tűnnek el új trendek, egy azonban közös bennük: mindig a hagyományos értékekkel szemben lépnek fel” – írja Varga Judit a Facebookon.

Hozzátette: „Erőszakosan támadják a józan észt és az örökérvényű igazságokat, melyek hagyományon, hiten és biológiai tényeken alapszanak. Ezért fontos, hogy mi, konzervatívok, ne csak tűrjük, hanem merjük is kritizálni korunk zavaros elméleteit. Szilvay Gergely könyve gondolatébresztő azok számára, akik még nem zárkóztak el a normalitástól.”

Szilvay Gergely hiánypótló kötetének megjelenéséről már a Mandiner is beszámolt.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. március 28. 16:56
Idézem: "duzur 2021. március 28. 11:44 (Szilvay-tól jöhetne egy ujabb cikk, amiben részletezi, mi minden fér bele egy hagyományos családba, persze kizárólag hetero alapon: Swinger klub, anál-szex, megcsalás ?" Varga Judit már tudja, azért mosolyog :DD Már Varga Judit is Szilvaytól tanul szexelni :DDDD
pemete jakab
2021. március 27. 23:08
"Ezért fontos, hogy mi, konzervatívok, ne csak tűrjük, hanem merjük is kritizálni korunk zavaros elméleteit. Szilvay Gergely könyve gondolatébresztő azok számára, akik még nem zárkóztak el a normalitástól." A konzervatívok esetén mit jelent a gondolatébresztő. A konzervatív megelégszik a régi gondolkodással. Ettől konzervatív, nem? És csak a múlt lenne megtöltve normalitással? Mi volt a szocializmusban normális és a háborúkban? Vagy miféle normalitást hordoz az ókor rabszolgasága vagy a kora újkor boszorkányüldözése? És a vallásháborúk? stb. stb.
Szuverén maffiaállam
2021. március 27. 16:23
Elváltál már az uradtól, Trükkös Jutka?
olajfa1
2021. március 27. 16:07
Eléggé elmosolyintja magát Varga Judit... úgy hogy vicces dolgokat olvashat benne...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!