Tordai nem ért egyet Fekete-Győrrel

2021. március 23. 09:22

A Párbeszéd képviselője szerint Magyarországon az ellenzék nem használ erőszakos eszközöket, ezért senkinek sem kell féltenie az életét, egészségét.

2021. március 23. 09:22
null

A Pesti TV A Riporter című műsora Tordai Bencét próbálta szóra bírni, hogy mit szól a DK-s Vadai Ágnes ahhoz a megjegyzéséhez, hogy a ruandai népirtáshoz hasonlította Magyarországot, hogy majd elnyerik a méltó jutalmukat az újságírók, politikusok. A parlamenti képviselő azt válaszolta, nem látott ilyen kommentet. Szerinte Vadai arról beszélt, hogy a propagandistákkal milyen kellemetlen dolgok történhetnek, Magyarországon az ellenzék nem használ erőszakos eszközöket, ezért senkinek sem kell féltenie az életét, egészségét.

Fekete-Győr András azon megállapításaival nem ért egyet, hogy el kellene tiltania embereket a munkavégzésüktől.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Porkoláb Zsuzsa
2021. március 24. 19:45
Nem az észről volt híres komcsik serege, az sohse volt nekik. Lenyúlásban, ölésben, lopásban jeleskedtek ők és örökségül ezt hagyták, 56-os ölő vért viszi tovább leszármazóik, generációkon át, már sok idő eltelt, de ez nem múlt el, szívben, lélekben, vérben ez él, élteti sok ellenzéki. Vele együtt. Ez egy fő Fidesz meglátó szellemtől. Menni kell az úton, Fidesz vezetésnek, és gerincességgel, igazsággal, tehetséggel félresöpörni, mi nem az. Ez egy harc, Bécsben is csak a komcsik csinálják ezt, mint ősi komcsik itt. Revolverrel, fű alatti ölésekkel szerezték ők meg hatalmukat 56-ban, ezt most is folytatnák. Sátáni rendszer volt komcsi világ, és sátánná lett régi ellenzék??? Jellemben, erkölcsben elől kell járni, fényt hozni e sötét világba, ez a fő feladata ellenzéknek. FIDESZ PEDIG VEZESSE NÉPET, MENNYBE FEL.
confitür
2021. március 24. 18:21
Azért nem értenek egyet,mert az egyik kutya a másik eb.
Ernie Pantuso
2021. március 23. 14:30
-Jé Majom.... -"Adj isten, hogy hatalomra kerüljünk, és nyilván senkinek nem fog bántódása esni." -Beszél!...
nemmondom
2021. március 23. 14:29
Tordai egy fékezett habzású Jakab.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!