Fekete-Győr eltiltaná foglalkozásuktól a „propagandistákat”

2021. március 14. 08:18

Egyszemélyben tiltana el foglalkozástól embereket a Momentum elnöke.

2021. március 14. 08:18
null

Fekete-Győr András Facebook oldalán a következőkről beszél:

„Azt gondolom egyébként, s ebben én radikálisabb vagyok, mint a többség, hogy azokat a propagandistákat, és itt most propagandistákról beszélek, aki ott van a TV2-nél, aki ott van az Origóban, akik szándékosan rossz hírét keltik másoknak, szándékosan hamis és valótlan tényt állítanak, akkor én őket időre eltiltanám a foglalkozásuktól, én eltiltanám a hivatásuk gyakorlásától. Mert újságírónak lenni, médiaszolgáltatónál dolgozni, az egy közfeladat, az egy köztájékoztatási feladat. És itt nem a véleménycikkekről beszélek, hanem a magyar állam által fenntartott és finanszírozott hírportáloknak az uszító propagandájáról beszélek. Foglalkozástól eltiltás. De ebben sokan nem értenek egyet velem, nekem vitám van sok mindenkivel.”

Az idézett rész a 40. percnél kezdődik.

Ugyanebben Facebook-videóban Fekete-Győr arról is beszélt: „Gattyán Györgynek a LiveJasmin – ez egy pornósite vagy pornóoldal – megcsinálta a nemzetközi népszerűségét meg ismertségét”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 229 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2021. március 15. 18:15
a legsötétebb diktatúrával fenyeget... köszi... 1 év múlva ezeket a fenyegetéseket csokorba szedve remek muníció lesz a kampányban ellenetek...
Wezuv
2021. március 15. 10:47
Itt olvasta, leírom még egyszer (bocs, ha nem szó szerint): Hogyan lehetne a fiatalokkal megértetni, hogy az ilyen gondolatok fémjeleznek egy kommunista, bolsevik, (apró-dobrev, fegyőr, moslék stb.) "embert". Ezt ki kellene függeszteni!
Wezuv
2021. március 15. 10:41
Érik a pofon!
rókabácsi
2021. március 15. 08:49
ők lennének az első kisérleti alapjövedelmesek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!