Századvég: A többség elutasítja az oltásellenességet

2021. március 10. 07:55

A kutatóintézet közleményéből kiderül, hogy a lakosság elfogadhatatlannak tartja az oltásellenes kampányt.

2021. március 10. 07:55
null

A Magyar Nemzet írt a Századvég Alapítvány legfrissebb kutatásáról. Az alapítvány ebben annak akart utánajárni, hogy a magyarok hogyan is viszonyulnak az oltóanyagokat támadó közszereplők tevékenységéhez. Mint kiderült, a megkérdezettek 73 százaléka elfogadhatatlannak tartja, hogy a járvány alatt egy politikus, vagy akármilyen közszereplő oltásellenes legyen.

A szóban forgó felmérés kitért az oltásellenesség esetleges következményeire. Ezzel kapcsolaban a válaszadók 62 százaléka úgy nyilatkozott, hogy emberéletek múlhatnak azon, ha politikusok vakcinák ellenek kampányolnak, illeve, ha megkérdőjelezik a magyar hatóságok által jóváhagyott oltóanyagok hatékonyságát.

A Századvég Alapítvány emlékeztetett arra is, hogy az egészségügyi szakemberek véleménye szerint a lakosság tömeges beoltása vezethet csak el a korlátozások feloldásához.

A címlapkép illusztráció.

Kép Forrása: Pixabay

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Drazsé
2021. március 10. 09:35
Századvégbél! Nincs oltásellenesség. Bizonytalan minőségű, hiteles engedéllyel nem rendelkező vakcina elutasítása van.
Kisfrocs
2021. március 10. 08:35
En azt utasitom el, hogy az oltas ellenes libsik most hirtelen a sor elejere kerulnek!!!! Csak azt ellenzik hogy 70 folotti beteg legyen oltva.
aleb19
2021. március 10. 08:26
wow... a szazadveg milliardokbol kikutatta, hogy a nagyon hulye iskolazatlanok kevesen vannak
kunfia
2021. március 10. 08:26
Erdemes lett volna feltenni még egy kérdést: Az a 7,2millió,aki nem regisztrált,miért nem bízik a kormányban? a,A kormány hazudik. b,Orbán mindig hazudik. c,Nem bízom Orbánban. d,Aki hazudik,az lop is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!