Schiffer: Fekete-Győréket teljesen tévesen minősítjük liberálisoknak

2021. március 14. 10:56

Reagált Schiffer András, Fekete-Győr András propagandistázó felvetésére.

2021. március 14. 10:56
null

Mint arról vasárnap beszámoltunk, a Momentum elnöke arról beszélt Facebook-videójában, hogy eltiltaná a „propagandistákat” tevékenységük gyakorlásától, ha miniszterelnök lenne.

Schiffer András volt országgyűlési képviselő erre úgy reagált:

„Aki hatalmi szóval akarja eldönteni, ki a propagandista és ki nem az, s akit annak talál, azt – »persze csak egy kis időre« – el akarja tiltani a foglalkozásától, na az nem a jogállamot fogja helyreállítani, maximum a »népi demokráciát«”

– tette hozzá közösségi oldalán.

Nyitókép: Facebook

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2021. március 15. 14:07
Ja, schiffer...csak azt a che gevara...csak azt tudnam feledni...
zolizolizoltan
2021. március 15. 11:19
Úgy látom Fegyőr arra a következtetésre jutott, hogy Gyurcsánynál radikálisabbnak kell lennie, ha át akarja csalogatni a DK hívőket a Momentumhoz.
Ma is bukik a Zorbán...
2021. március 15. 11:05
Fegyőr, Dobrev, Che, Donáth, Gyurcsány bolsevisták. Árnyalatban némileg különböznek: a felforgatótól a fundamentalista terroristáig, akasztatóig terjeda skála. Magyarországon a jobboldal a liberális: mindent megenged, ami nem kártékony, nem veszélyes és nem aljas.
Wezuv
2021. március 15. 10:49
Hogyan lehetne a fiatalokkal megértetni, hogy az ilyen gondolatok fémjeleznek egy kommunista, bolsevik, (apró-dobrev, fegyőr, moslék stb.) "embert".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!