Nem emlékszik tettére a férfi, aki arcon szúrta egy betegtársát a COVID-osztályon

2021. március 16. 15:40

A férfit letartóztatták, minősített emberölési kísérlettel gyanúsítják.

2021. március 16. 15:40
null

Mint beszámoltunk róla, a VI. kerületi kórházban egy sebészeti ollóval többször arcon és mellkason szúrt egy másik beteget egy COVID-osztályon ápolt férfi 2021. március 13-án 17 óra körül. A férfi kirohant az osztályról, a biztonsági őr megpróbálta visszatartani, de őt is megsebezte a kezén. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei a kórház udvarán elfogták a 37 éves, kínai állampolgárságú támadót.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére azt közölte, hogy a bíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölte ki a kényszerintézkedés helyszínéül. Elmondta azt is, hogy a férfi nem tett részletes vallomást az ülésen, és azt mondta, hogy nem emlékszik a történtekre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a férfit gyanúsítottként hallgatta ki védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával és letartóztatta a férfit.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: MTI/Balázs Attila

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. március 17. 05:28
Kínai kémjátszmákat hozott Budapestre Orbán keleti nyitása https://444.hu/2021/03/15/kinai-kemjatszmakat-hozott-budapestre-orban-keleti-nyitasa
egyvilág
2021. március 16. 23:57
Egy tömör általános összefoglaló az erőszakról: https://egyvilag.hu/temakep/068.shtml
Welszibard
2021. március 16. 20:19
Haza kell küldeni a kommunista Kinába, ott szurkálja a sajátjait. Illetve ne szurkáljon senkit, de majd a kínai honfitársai megtanítják a vallomástételre.
Rasdi
2021. március 16. 18:17
Elektrosokkos ideggyógyászati kezelés hasznos volna. Előtte részletesen ismertetni kell vele, hogy az visszahozza az emlékezetét. Akkor talán anélkül is emlékezni fog:))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!