Sebészeti ollóval támadt betegtársára egy férfi, majd elszökött a Covid-osztályról

2021. március 14. 08:05

A megtámadott asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett.

2021. március 14. 08:05
null

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint a VI. kerületi kórházban egy sebészeti ollóval többször arcon és mellkason szúrt egy másik beteget egy COVID-osztályon ápolt férfi 2021. március 13-án 17 óra körül.

A férfi kirohant az osztályról, a biztonsági őr megpróbálta visszatartani, de őt is megsebezte a kezén. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei a kórház udvarán elfogták a 37 éves, kínai állampolgárságú támadót. Az intézkedő rendőrök egészségügyi védőfelszerelést viseltek. A bűncselekmény körülményeit a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés kísérlet gyanúja miatt elrendelt eljárás keretében vizsgálja. ​

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: YouTube

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kpee
2021. március 17. 17:34
Milyen az a biztonsági ember, aki a kézsérülése miatt engedi, hogy mást halálra szurkáljanak?
Pelso j.
2021. március 14. 21:56
Kínai migráns támadt egy magyar nőre.
annamanna
2021. március 14. 21:02
1. Ez faszi nem hisz a koronavírusban? Szerinte a nő (aki nyilván szintén kínai) valójában egészséges, és csak kamuból fekszik kórházban? Na meg ő maga is csak kamuzik? Tüdőgyulladással csak úgy rohangál? 2. Nem hisz a túlvilágban? Nagybetegen válik gyilkossá? Vagy esetleg úgy okoskodik, mint a mondabeli Lehel, hogy akit itt megöl, az szolgája lesz a másvilágon? És időben beszerzett magának egy túlvilági nőt? 3. Ha egy súlyos tüdőgyulladásos nőt mellkason szúrnak, az már nem épül fel. Meg fog halni, a pacákot emberölésért fogják elítélni, ha egyáltalán ő maga túléli a kórházi ápolást.
kezdődik a bukás
2021. március 14. 18:56
az miért nincs a szalagcímben, hogy egy kínai migráns volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!