Úgy tűnik valami nincs rendben a DK-alelnökkel

2021. március 27. 22:48

Nincsenek előválasztási jelöltjeik – mondta, miközben már megjelent egy jelöltjeiket bemutató kiadvány. Hozzátette, hogy a DK megerősödve jön ki a járványból, de ő nem örül neki. Mármint a járványnak.

2021. március 27. 22:48
null

Folyamatosan ellentmondásos nyilatkozatokat tesz újabban Gyurcsány Ferenc alelnöke, Molnár Csaba – vette észre a Pesti Srácok. A DK-s politikus, akinek komoly szerepe volt Gyurcsány a szállóigévé vált kifejezése, a „kígyók kígyóznak” megszületésében, legutóbb például a Spirit FM műsorában arról beszélt, hogy még nincsenek jelölt-jelöltjeik az ellenzéki előválasztásra.

Mindez elég meglepő, hiszen a Demokratikus Koalíció Európai Magyarok című kiadványában már közzétettek egy listát a párt előválasztási jelölt-jelöltjeiről, amelyben többek közt

olyan nagy nevek sorakoznak egymás mögött, mint Gy. Németh Erzsébet, Kálmán Olga, Varju László, Czeglédy Csaba, vagy épp Komáromi Zoltán, az oltásellenes háziorvos.

Molnár Csaba arról is beszélt, hogy szeretné rábeszélni Gyurcsány Ferenc feleségét, Dobrev Klárát, hogy vállalja a miniszterelnök-jelölt-jelöltséget, magyarul szálljon versenybe Jakab Péterrel, Fekete-Győr Andrással és Márki-Zay Péterrel.  „Én személy szerint, a DK ügyvezető alelnökeként, a DK-s kampányok örökös és hagyományos vezetőjeként meg szeretném győzni Dobrev Klárát arról, hogy induljon miniszterelnök-jelöltként” – fogalmazott.

Szerinte Dobrev jó miniszterelnöke lenne Magyarországnak, és abban is biztos, hogy képes lenne legyőzni Orbán Viktort, de kiemelte, hogy ez még nem döntés, konkrét határozat erről majd április vége felé fog születni.  A DK ügyvezető alelnöke (ez Molnár Csaba) kijelentette azt is, hogy a pártja megerősödve került ki a járványból és nagy támogatottságot szereztek az elmúlt évben. (Elnézve az oltásellenes kampányukat ez érthető). Majd gyorsan hozzátette, hogy ő nem örül a járványnak.

Tehát jelöltek még nincsenek, de már vannak, a DK meg erősödött a járványban, aminek „a DK-s kampányok örökös és hagyományos vezetője” nem örül. Minden világos.

Borítóképünk illusztráció.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. március 30. 10:00
Molnár Csabának egy nagyon komoly kommunikációs tréningre lenne szüksége. Addig se ártana tükör előtt gyakorolnia.
Pelso j.
2021. március 28. 16:41
Az állampárt reggel-este viszonylatban ellentmondásos nyilatkozatait sem ártana.
Magyarok Pásztora
2021. március 28. 16:32
A dobrev megfertőzte coviddal.
istvanpeter
2021. március 28. 15:13
Tipikus, okj-s szabványos bunkó, hozzá mérik a DK többi prominensét is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!