Jakab Péter: A Jobbik soha nem volt szélsőjobboldali párt

2021. március 01. 09:00

Jakab Péter nagyinterjúban fejtette ki, hogy nem számít a szélsőjobboldaliak szavazataira, és csupán a mi hazánkos közeg hathatott rá negatívan, amikor korábban még ő is zsidózott.

2021. március 01. 09:00
null

Mint arról korábban írtunk, a baloldali összefogás szereposztása szerint a Jobbik-vezér viszi a keményeket mondó kisember szerepét, közben a DK elnöke a megbékélés hangjaként elkezd középre húzni. A felvett pózt azonban árnyalja, hogy Jakab, aki márciustól már havi 2,4 milliót kereshet, közpénzből bérelnek neki lakást, többmilliós autót, és olyan sofőr furikázza, aki ráadásul maga is nagy lábon él. De ez még nem minden.

Jakab szerint a Jobbik sosem volt szélsőjobboldali párt

A Jobbik elnöke és egyben miniszterelnök-jelöltje, aki pirosarannyal megfűszerezett párizsis kiflivel pózolt, az Azonnalinak adott interjúban már pártja identitását is zárójelbe igyekszik tenni. Az interjú során ugyanis Jakab kifejti, szerinte 

Mint fogalmaz, szerinte „ez hiba volt, amivel Vona Gábor szembenézett, csak nem elég bátran. 2018-ban, amikor elhagyta a hajót, még akkor sem történt komoly szembenézés”.

Jakab Péter kiiemelte:

Mit fogalmazott: „Mi világossá tettük, hogy kiket képviselünk, és kiket nem. Akik ezt a hazát építeni akarják, azokat képviseljük, akik meg rombolni, azok a kormányoldalon megtalálják a képviseletet.”

Saját korábbi „zsidózásairól” szólva Jakab Péter úgy fogalmazott:

Címlapképen: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője felszólal, miután megszavazták büntetését az Országgyűlés plenáris ülésén. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd 

Összesen 224 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2021. március 01. 18:39
Az első eset, mikor Jakabnak teljesen igaza van.
Playfair
2021. március 01. 18:07
Hazudozásban is utolérték Gyurcsányékat!
Bokros Birka
2021. március 01. 16:16
Jakabinus elvtárs! "Aki hazudik az csal, aki hazudik az lop. Hazudni, csalni a jobbokos szokott! Barnanadrág, vörösing jobbikosanak esze sincs! :D Hát kérem Judapesten a tetűhitások biztosan elhiszik magának, de a vajon a parlamentben zsidó listára kerültek is? Nem beszélve a cigánybűnözőkről! :D
írmag
2021. március 01. 16:16
Jakab, nyugtasd meg magad, Magyarország és a magyarság a választóvonal, ebben te képtelen vagy gondolkodni. Böszmével akarnál nyerni? Felfogod?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!