Alapjogokért Központ: El a kezekkel a gyerekektől!

2021. március 29. 13:56

A projekt részeként készülő jelentésben általánosságban tárják fel az interszex emberek és gyermekek magyarországi helyzetét – állítja a Háttér Társaság ügyvivője.

2021. március 29. 13:56
null

„Teljesen szürreálisnak tűnik, hogy a világjárvány kellős közepén egy homoszexuális propagandaszervezet kisbabák egyébként rutinszerű, nemi szerveit érintő műtétei iránt érdeklődjön, de az akció lényege elég nyilvánvaló. Vélhetően az áll az ármánykodó adatigénylés mögött, hogy majd a statisztikákat felmutatva tudjanak érvelni amellett, hogy vannak interszex emberek, és erre hivatkozva kampányt indíthassanak azon szülők ellen, akik a gyermekük egészségét akarják megmenteni és erkölcsi épségben szeretnék felnevelni őket” – véli Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ vezetője, aki hétfőn tárta fel, hogy a Háttér Társaság közérdekű adatigényléssel akar információt szerezni a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőtől kisgyerekek nemi szervi beavatkozásairól.

– írta meg szombaton a Magyar Nemzet. 

„A Háttér Társaság sajnos évtizedek óta folytatja káros propagandáját, ami már rég nem a megértésről vagy az elfogadásról szól, hanem arról, hogy a homoszexualitást mint egyféle életmódszabadságot reklámozzák, hogy a kivételt általánosként, a normálistól eltérőt normálisként mutassák be”írta hétfőn közzétett elemzésében Szánthó Miklós, aki hozzátette:

„Ennek a XXI. századi »szexuális forradalomnak« a legújabb fázisa a genderőrület, amely elutasítja férfi és nő teremtettségét. Azt állítják, a biológiai nemiség másodlagos, valójában ránk erőszakolt vagy tanult nemi szerepekről van szó, melyekből ki tudunk lépni, sőt olyan nemet tudunk magunknak választani, amilyenhez éppen kedvünk van. Így jönnek létre az olyan, nemi öndefiníción alapuló kategóriák, mint a queer, az aszexuális genderfluid vagy a nonbináris agender”.

„A »csendes eső« hazánkban is régóta szemerkél, és most kezd turbófokozatra kapcsolni: a régóta megtartott meleg büszkeség felvonulások után jött tavaly a genderérzékenyítő mesekönyv és a Háttér Társaság A család az család hazug kampánya, most pedig kíméletlenül a gyermekeket és a szülőket veszik célba” – zárul az elemzés.

Dombos Tamás, a Háttér Társaság ügyvivője az üggyel kapcsolatban a Magyar Nemzetnek elmondta: „a projekt részeként készülő jelentésben általánosságban tárják fel az interszex emberek és gyermekek magyarországi helyzetét, amelynek kapcsán nagy jelentősége van annak is, hogy a kiskorú interszex személyeken végeznek-e hazánkban, és ha igen, milyen jellegű beavatkozásokat”.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petkó Zsigmond
2021. március 29. 15:23
Rács mögé ezekkel. 30 év kényszermunkánál nem tudok elképzelni megfelelőbbet a számukra.
széki lassú
2021. március 29. 14:31
Ennek a homoszexuális propagandaszervezetnek az egyre erőszakosabb tevékenysége kezd riasztóvá válni. Mi az hogy százféle nemi identitás? Mi az hogy kiskorú gyerekeket akarnak átoperálni? Az egészséges társadalmaknak vigyáznia kell magára, és azonnal meg kell állítani ezt az ijesztő, abnormális őrületet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!