Hadházy és Vágó lyukra futott megint: ingyen volt a Burj Khalifa kivilágítása

2021. március 18. 18:32

Cáfolta a külügy Hadházy Ákos álhír-morzsákból összerakott újabb összeesküvés-elméletét.

2021. március 18. 18:32
null

A dubaji Burdzs Kalifa (Burj Khalifa) felhőkarcoló nemzeti ünnepi megvilágítását az abu-dzabi magyar külképviselet hivatalos jegyzék útján kérte az Egyesült Arab Emírségek külügyminisztériumától, és az nem került pénzbe – közölte a Telex kérdésére a Külgazdasági és Külügyminisztérium.

Amint arról mi is beszámoltunk,  március 15-én a magyar nemzeti ünnep. tiszteletére piros-fehér-zöld színekkel világították ki a világ legmagasabb épületét, a 828 méteres Burj Khalifa felhőkarcolót Dubaiban.

A hírre reagálva a provokatív akcióiról ismert Hadházy Ákos újabb összeesküvés-elmélettel állt elő.

Az elvileg független (gyakorlatilag volt fideszes, volt lmp-s, és most épp félig momentumos) politikus szerint Mészáros Lőrinc egy magánrepülőn azért repült Dubaiba, hogy súlyos milliókat fizessen a híres Burj Khalifa nemzetiszínű fényfestéséért. Hadházy teóriáját persze azonnal átvette a mindig szkeptikus DK-s Vágó István is.

A Külgazdasági és külügyminisztérium azonban a Telex megkeresésére cáfolta a független országgyűlési képviselő újabb híresztelését. 

 

 

Mint a a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásából kiderült, a dubaji Burdzs Kalifa (Burj Khalifa) felhőkarcoló nemzeti ünnepi megvilágítását az abu-dzabi magyar külképviselet hivatalos jegyzék útján kérte az Egyesült Arab Emírségek külügyminisztériumától, és az nem került pénzbe. 

– áll a közleményben. A Telex megjegyzi: március 17-én Szent Patrik napján is hasonló módon az ír nemzet színeiben virított a világ legmagasabb épülete. 

(Telex/Mandiner)

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. március 19. 09:28
Teletext keményen kapálózik, hogy valami baziérdekeset mutasson fel. Megint mellé.
fogas paduc
2021. március 19. 08:25
Hadházy egy mazochista alkat. Imádja beégetni magát.
balbako_
2021. március 19. 06:55
Nagyot koppant akkor s azután elhallgat?
llni55
2021. március 19. 06:38
KÉT BUZI ZSIDÓ!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!