Egy hónap leforgása alatt harmadik büntetését kapja Gődény György

2021. március 29. 17:08

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a március 20-án a Hősök terén megtartott jogellenes gyűlés miatt büntetett.

2021. március 29. 17:08
null

A március 20-i gyűlés szervezése miatt három fővel szemben fejenként egymillió forint, közülük egy fővel szemben pedig a jogellenes gyűlés tartása miatt is egymillió forint került kiszabásra – közölte a BRFK a 24.hu megkeresésére. Gődény György a legutóbbi tüntetésen „csak” mint szervező volt jelen, ennek értelmében egymillió forintos bírságot kapott.

Ez egy hónap leforgása alatt a harmadik büntetés, melyet a „vírusrealista” gyógyszerész begyűjtött. Gődényt először a február 28-i demonstráció miatt büntették egymillió forintra, majd a március 15-re szervezett tüntetés miatt is pénzbüntetést kapott. A BRFK közölte azt is: Gődény még semmit nem fizetett be a kirótt bírságokból.

Nyitókép: YouTube

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tailor
2021. március 30. 17:56
nyitott edzőterem hivatásos "sportolóknak"
sorostalanság
2021. március 30. 13:43
Napi 1.400 Ft-jával leüli. Nagyjából 2 év. Win-win...
Prominet
2021. március 30. 07:26
Szerintem ez a rém már stikában be lett oltva, ugyanúgy ahogy a vakcinatagadó haverok... Azért pengéskedik, a többi meg azt hiszi vizen jár... Ha nem így van, akkor meg egyszer úgyis bele fut a késbe aztán dől a kártyavár. Egy csomó ember azt hiszi, ez egy influenza szerű valami... Aztán amikor egy 30-40-50-es eccer csak elmegy, akkor meg mia tosz van... Az a xar, hogy előre nem tudja az ember mi lesz a tünet vagy szövődmény. Mi ebben olyan magas? Én nem félek, de ha nem muszáj inkább nem próbálom ki. Sztem. De hát rájöttem, egyszerűbb ha a fal felé fordulok és elmondom azt ami a szívemet nyomja, az meg csendben meghallgat. Nem okoskodik és demonstrál faxságért... remélem...
dure
2021. március 29. 21:33
A kormányrendelet szerint nem lehet csoportosulni, gyülekezni. Ennek ellenére látványosan csak a tüntetőket büntetik, semmilyen más csoportosulásra nem mozdul rá a rendőrség. Elmagyarázhatná nekem valaki a jelenség mögött rejlő logikát. "Bayer Zsolt egy hétvégi, Margit-szigeti nyüzsgést ábrázoló fotó apropóján írt a Facebookon" https://mandiner.hu/cikk/20210329_bayer_a_zsufolt_margit_szigeten_es_a_rakparton_huzta_fel_magat "4. (1) Tilos a közterületen, illetve a nyilvános helyeken a csoportosulás, illetve a gyülekezés." https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a2000484.kor
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!