Gaudi-Nagy Tamás: épp ideje volt elítélni Tóta W. Árpádot

2021. március 25. 14:15

Az ügyvéd elégedett az ítélettel.

2021. március 25. 14:15

„Nagyon elégedett vagyok az ítélettel, amely elsőfokon adott helyt a keresetünknek” – így kommentálta a Magyar Nemzetnek a Tóta W. Árpádot magyargyalázás miatt elmarasztaló Kúria ítéletét Gaudi-Nagy Tamás, a felpereseket képviselő ügyvéd.

Hozzátette: épp ideje volt a magyargyűlöletben többszörös visszaeső balliberális újságírót és a neki teret adó HVG-t a magyar nemzethez tartozók méltóságának megsértése miatt elmarasztalni.

Az ügyvéd jelezte, hogy hogy a keresetüket másodfokon a Kúria szerint jogsértően, a német liberális átsugárzási elméletre hivatkozva elutasító Fővárosi Ítélőtábla ilyen ügyekben eljáró bírái is figyelembe veszik a jövőben a mostani döntés tanulságait.

„Reméljük ezen ítélet alapján hasonló sikert ér el Vejkey Imre KDNP-s képviselő a tavalyi kereszténygyalázó grafika miatti, elsőfokon elvesztett perében is” – mondta Gaudi-Nagy.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fiatus
2021. március 27. 08:56
Meglepő ítélet, de teljesen rendben van. Ideje volt pofán vágni ezeket a pimasz senkiket.
syphax
2021. március 26. 14:56
TÓTAVÉ ELMEBAJOS. LEHET HOGY ENYHITŐ KÖRÜLMÉNYKÉNT ESSZTET BESZÁMICCCSÁK NÉKIJE......
CirmoS
2021. március 25. 16:56
Kiváló! Köszönet Gaudi N.T.
nempolitizálok
2021. március 25. 15:55
Csak így tovább Gaudi, a többi hasonló magyargyűlölő genyát is!!!!! Sajnos vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!