Fidesz: Az oltásellenes baloldal ismét a határon túli magyarok ellen uszít

2021. március 10. 12:58

A kormánypárt szerint a „baloldal tehát továbbra is oltásellenes, mert folyamatosan lebeszélik az embereket a vakcinákról és bizonytalanságot keltenek”.

2021. március 10. 12:58

„A baloldal a járvány harmadik hulláma közben is azzal van elfoglalva, hogy támadja a védekezést, szembe fordítsa egymással a magyarokat és folytassa az oltásellenes kampányát” – szerepel a Fidesz által kiadott közleményben, amelyben Vadai Ágnes sajtótájékoztatójára reagál.

A kormánypárt szerint a „baloldal tehát továbbra is oltásellenes, mert folyamatosan lebeszélik az embereket a vakcinákról és bizonytalanságot keltenek”. A párt úgy fogalmaz, azt a veszélyeztetett idős vagy beteg embert, „aki miattuk nem fogadja el a felkínált oltást, életveszélybe sodorják. Emberek hallhatnak meg Gyurcsányék oltásellenes nyilatkozatai miatt!”

(MTI-OS)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarok Pásztora
2021. március 10. 16:19
Azokat a magyarországi komcsik és az ottani oláhok is nyúzzák. Nem tudom melyik a mocskosabb.
Falfirka
2021. március 10. 13:52
Fidesz! dehát erre törvény van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miért nem jártok el a törvény szellemében már hónapok óta???????????????????????????????
tuapse
2021. március 10. 13:49
A kérdezés nem támadás :D Tessék tisztességesen közzé tenni az adatokat, az oltási tervet és akkor nem lesz mit kérdezni az ellenzéknek.
civis72
2021. március 10. 13:47
a böszmehívőknek valakit okolni kell a sorozatos kudarcokért
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!