Dömötör Csaba Hadházyról: Hol a gátlástalanság határa?

2021. március 19. 21:07

A parlamenti államtitkár is kommentálta Hadházy Ákos posztját.

2021. március 19. 21:07
null

„Azt hittük, hogy a hullaházi videó után már nincs lejjebb. De van” – kezdi videóját Dömötör Csaba parlamenti államtitkár, amelyben arról beszél, hogy Hadházy Ákos mentősöket vette célba.

– mondta Dömötör Csaba.

Mint az OMSZ közleményéből kiderült, Hadházy Ákos keverte a beérkező hívásokat az esetszámokkal.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2021. március 20. 23:58
Hadházy a katalizátor. És amíg négyszer annyi követője van a faszbúkon, mint Dömötörnek, addig elsősorban nem is Hadházy itt a fő kédrés.
rókabácsi
2021. március 20. 13:57
a ló faszán! és minden ballibsi kretén ezt nem érti!
Salamander
2021. március 20. 08:40
Szar- hullaHázy Ákoskának a botránypolitizálás a lételeme. A magyar politikában egy teljesen felesleges ember. Érthetetlen, hogy pontosan mit keres a közéletben, mit szeretne csinálni és ki(ke)t képvisel. Ha ezek a kérdések egy "politikusnál" felmerülnek, akkor egyértelmű, hogy NEM magyar választókat képvisel.
Krupp Skya
2021. március 20. 05:36
Lófaszdoktort egy feudális társadalomba már rég kihívták volna egy véres párbajra. A demokráciában egy páros vérbaj szüntetheti meg, majd Széltyúk és Szélkakas ámokfutását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!