OMSZ Hadházynak: Fejezze be a rémhírkeltést!

2021. március 20. 15:29

Üzent az Országos Mentőszolgálat Hadházy Ákosnak.

2021. március 20. 15:29
null

Hadházy Ákos közösségi oldalán arról írt, hogy szerinte a járványhelyzet sokkal rosszabb annál, mint amit a kormány és az OMSZ hivatalosan állít, hiszen ő a képen látható adatokból kiolvasva úgy vélte, hogy egyetlen nap alatt országszerte valójában nem 4400, hanem több mint 5900 esetet kellett a mentőknek ellátni.

A politikus állításaival szemben a valóság az, hogy az Országos Mentőszolgálat a jelzett napon, azaz 2021. március 16-án összesen, országosan 4369 feladatot látott el. A Hadházy Ákos által megosztott fényképen a 6000 közeli szám nem a végrehajtott feladatok, hanem az egy nap alatt beérkezett telefonhívások száma, ezek mintegy harmada azonban nem eredményezi, és ezen a napon sem eredményezte mentő küldését, mert a telefonáló például csak információt kért – áll az OMSZ Facebook-oldalán közzétett tájékoztatásban.

– írta az OMSZ.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zara
2021. március 21. 01:14
azért csinálja ezt, mert van rá 'kereslet'...
nyugalom
2021. március 20. 19:05
Es a többiek? Dk-s banda!
Anyádcsipája
2021. március 20. 12:35
Hadházy válaszában sem volt képes elismerni, hogy tévedett, hanem ismét propagandával vádolja az OMSZ-t. Komolyan azt hiszi az ember, hogy teljesen hülyének nézik nem csak a saját idióta fanatikusaikat is, de a többi embert, a bizonytalanokat is. Ahelyett, hogy elismerte volna, félreértette a dolgot, óóó, nem, ő tévedhetetlen, a bejövő híváslista láttán máris kombinált "Na, akkor ennyi esetet láttak el!", s a hülyeségen -amit ő kreált- képes volt azonnal felháborodni, vádaskodni, indulatokat kelteni. Szépen megkérték, hogy fejezze be az ilyen cselekedetet, de annyi gerinc nincs benne, hogy elnézést kérve hanyagolná a témát, helyette még belecsap a xarba, amit ő tolt oda vietnámi strandpapuccsal. Annyi esze nem volt, hogy mielőtt csinálja a fesztivált, előtte rákérdez az OMSZ-nél, hogy mit takar a lista??!! És az ilyenekre cserélhetjük le a kormányt, bravó!!
csoda
2021. március 20. 11:17
Az a szomorú, hogy a sok dékás agyhalott a poszt alatt is hitet tesznek arról, hogy inkább a Hadházynak hisznek, mint a mentőknek. Beérett a gyűlölet gyümölcse, Hadházy rulez nem a tények.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!