Botkánál járt Dobrev Klára

2021. március 01. 15:34

Gyurcsány Ferenc felesége országjárásra indult, hogy egyeztessen a 2022 utáni teendőkről.

2021. március 01. 15:34
null

„Látom, hogy nagy a baj. Sokan küzdenek ma egymagukban a járvánnyal és a válsággal szerte az országban, vállalkozók, elbocsájtottak, nyugdíjasok, önkormányzatok.” – kezdi Facebook-bejegyzését Dobrev Klára, a DK EP-képviselője.

A héten több várost is meglátogat majd, hogy egyeztessen az esetleges 2022-es győzelmet követő „legsürgetőbb teendőkről”. Gyurcsány Ferenc felesége elsőként Botka Lászlóval, Szeged polgármesterével találkozott. A bejegyzés szerint az önkormányzatok fejlesztési forrásainak növelése volt a központi téma. 

„2022 után vissza kell adni a jogot a szegedieknek, hogy ők dönthessék el, mire költik a nekik járó pénzeket. Felemelő találkozás volt, mert azt láttam, hogy bármekkora bajjal is kell szembenéznünk, együtt képesek vagyunk és képesek is leszünk rá” – zárta sorait Dobrev Klára.

Fotó: Facebook

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ninini
2021. március 02. 18:03
Még mindig jön a szar a Tiszán...
linkeloe
2021. március 02. 16:10
Bakker! A Klára lassan lenyomja a Padödöt.
Sulammit
2021. március 02. 09:16
Marci most nem jár a brüsszeli óvodába?
Sulammit
2021. március 01. 22:09
„Látom, hogy nagy a baj. Sokan küzdenek ma egymagukban" És az úttörő ott segít, ahol tud! Vagy inkább szavazat szerzés, meggyőzés az utad célja, mert látod, hogy mekkora az elutasítottságod? Tudni akarod, hogy kik szavaznak rád, kik támogatnak. Nincs is ezzel semmi baj, csak ne hazudnál most is, ne csomagolnád, a szart, diszcsomagolásba! Gondolod, hogy így megeszik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!