Vadai: Ne jöjjön a Tisza magyarországi szakaszára Romániából minden mocsok!

2021. február 16. 20:00

A DK-s politikusnak ez arról jutott eszébe, hogy fedett jégpályát avattak a magyar kormány támogatásával Maros megyében.

2021. február 16. 20:00
null

„Marosszentgyörgyön múlt héten fedett jégpályát avattak. A magyar adófizetők 264 milliót fizettek érte. 2016 óta ez már a negyedik (Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy, Gyergyószentmiklós)” – kesereg a Facebook-oldalán Vadai Ágnes, aki legalább a  magyar nevükön illeti a erdélyi településeket, nem mint legutóbb Dobrev Klára Pozsonyt. A DK-s politikusnak erről a hírről a tiszai mocsok jut eszébe, mégpedig azért, mert Románia környezetvédelmi minisztere ugyanaz a Tánczos Barna, aki egyben a mostani pályát építtető alapítvány elnöke is.

„Őszintén remélem, hogy a kedélyeskedő avató közben azért megvitatták az alábbi kép tragédiáját, meg azt, hogy a magyar adófizetők által adott pénz egy részét talán arra kellene költeni, hogy ne jöjjön a Tisza magyarországi szakaszára például Romániából se minden mocsok!” – írja Vadai, aki a bejegyzéséhez egy képet is csatol a szemétben úszó Tisza magyarországi szakaszáról.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2021. március 02. 19:08
Bizony ne! Van nekünk mocsokból elég. Itt van pld ez az ellenzék, köztük ezzel a rémséggel.
rókabácsi
2021. március 02. 08:30
nem kell így felháborodni! hisz te is itt vagy te mocsok!
Krupp Skya
2021. február 17. 16:22
Szarok a ti-szátokba.
kakukk_madar
2021. február 17. 13:43
@genus
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!