Toroczkai: Vadai Ágnes mondjon le!

2021. február 18. 06:53

A Mi Hazánk elnöke szerint a DK-s politikusnak ezt a „magyargyűlölő” posztja miatt kellene megtenni. Szerinte baloldal „báránybőrbe bújt farkasai” átverik az embereket.

2021. február 18. 06:53
null

Mi is beszámoltunk Vadai Ágnes posztjáról, melyben a gyurcsányista politikus egy Maros megyében magyar támogatással létesített fedett jégpálya kapcsán azt írja: „Ne jöjjön a Tisza magyarországi szakaszára Romániából minden mocsok!”

Marosszentgyörgyön múlt héten fedett jégpályát avattak. A magyar adófizetők 264 milliót fizettek érte. 2016 óta ez már a negyedik (Csíkszereda, Sepsiszentgyörgy, Gyergyószentmiklós)” – kesereg a Facebook-oldalán Vadai Ágnes, aki legalább a  magyar nevükön illeti a erdélyi településeket, nem mint legutóbb Dobrev Klára Pozsonyt.

Mindez azért jutott eszébe Vadainak, mert

Románia környezetvédelmi minisztere ugyanaz a Tánczos Barna, aki egyben a mostani pályát építtető alapítvány elnöke is.

„Őszintén remélem, hogy a kedélyeskedő avató közben azért megvitatták az alábbi kép tragédiáját, meg azt, hogy a magyar adófizetők által adott pénz egy részét talán arra kellene költeni, hogy ne jöjjön a Tisza magyarországi szakaszára például Romániából se minden mocsok!” – írja Vadai, aki a bejegyzéséhez egy képet is csatol a szemétben úszó Tisza magyarországi szakaszáról.

A hír kapcsán volt a Hír Tv vendége Toroczkai László, aki a képviselő lemondását követeli.

Naponta megkapjuk választópolgároktól azt, hogy miért nem fogunk össze. Hiszen mi is, ellenzéki pártként, együtt kellene működnünk ezekkel a baloldali pártokkal. Azért nem tudunk, mert magyargyűlölő pártokkal mi nem vagyunk hajlandóak együttműködni” – jegyezte meg Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

Toroczkai László szerint Vadai Ágnes magyarellenes uszításra használta fel az erdélyi magyarok számára átadott jégcsarnok körüli helyzetet.

Az soha nem fog zavarni, hogyha bármilyen magyar települést a Kárpát-medencében támogat” – folytatta a magyar kormány megmozdulásaival kapcsolatos gondolatait a politikus.

Nagyon jó lenne, hogyha végre a magyar emberek megértenék azt, hogy ezek a politikusok valójában magyargyűlölő politikusok” – hangsúlyozta.

Arról, hogy pontosan miért gondolja többek között Gyurcsány Ferencet, Vadai Ágnest és Karácsony Gergelyt is báránybőrbe bújt farkasoknak Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, nézzék meg a teljes adást:

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiscsillag
2021. február 18. 14:57
Vadainak kár volt megszületnie. Szörnyszülött mocsok, kívül és belül.
Akitlosz
2021. február 18. 12:08
Gyerekes és komolytalan az ÖSSZES "Mondjon le!" politikus.
Aerion
2021. február 18. 11:48
A vadai-féléknek nincsenek határon túli magyarok, ahogy a dékásoknak se léteznek, és a majdani neobolsevik kormány számára sem, ha lehetőséget kapnak. Ugyanazt az álláspontot képviselik, mint a jurová, a nemzeti kisebbségek helyzete megoldott, nincs vele mit tenni az unióban. Amivel párhuzamban a szavazati jogukat törölni fogják, viszont az országba betelepített migránsok majd szavazati jogot kapnak, mivel a szavazás jogát a magyarországi lakcímhez kötik. Ilyen a határon túliaknak nem lesz, a migránsoknak meg igen. Így működik a demokrácia.
tothpal
2021. február 18. 11:18
Nem fog lemondani, nincs hozzá intelligenciája...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!