Vádat emeltek Lengyel László ellen

2021. február 02. 19:05

Garázdasággal és rongálással vádolják a Fidesz-szavazókat rendszeresen gyalázó baloldali politológust.

2021. február 02. 19:05
null

Garázdaság és rongálás miatt emeltek vádat a leginkább szürke pulóvereiről és Fidesz-szavazókat gyalázkó kijelentéseiről ismert Lengyel László nevű baloldali politológus ellen – tudta meg a PestiSrácok.hu. A lap szerint politológus-közgazdászt azzal vádolják, hogy 2019 decemberében egy parkolási vitát követően megrongálta egy férfi autóját Budapesten.

Lengyel legutóbb a borsodi választást követően került a hírekbe, amikor a Klubrádió műsorában

A Pestisrácok.hu információi szerint az ügyészség kisebb kárt okozó rongálás és garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot Lengyel László ellen a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságra. A lap úgy tudja, a vádhatóság azt indítványozta, hogy a bíróság – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben szabjon ki a politológussal szemben pénzbüntetést.

Eldurvult a parkolási vita

A történet előzménye, hogy a baloldali politológust, közgazdászt, a Pénzügykutató Zrt. elnök-vezérigazgatóját 2019 decemberében gyanúsították meg rongálással és garázdasággal, mert a gyanú szerint egy parkolási vitát követően

megrongálta egy férfi autóját a II. kerületben. 

Nem először gyalázkodik

Lengyel László korábban a Népszavában megjelent cikkében arról értekezett, hogy az autokratikus vezetők (így az általa autokratikusnak tartott Orbán Viktor) szavazói

nőellenesek, homofóbok, rasszisták és antiszemiták,

akik „félik és gyűlölik a nagyvárosi életformát”. A publicista még hozzáteszi, hogy az alábbi vezetők egyfajta „valláspótlékot” képeznek szavazóik számára, akik védelmezői szerepkörrel rendelkeznek és megvédik a választókat a „támadó, veszélyeztető külvilággal szemben”, illetve stabilizációt biztosítanak.

(Pestisrácok.hu/Mandiner)

Borítókép: 

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pensioner
2021. február 05. 17:12
Ma már a második vörös hordalék,aki bíróság előtt fog felelni, és remélhetőleg a tömlöcben lakolni a kissebbség szolid túlerejétől!
antares007
2021. február 04. 13:19
Ez egy nyomorult nyuszifül,úgy rugtam volna seggbe, hogy Fletó házáig repült volna,ha az én kocsimat rongálja meg,szerencséje,hogy egy egérkével jött össze ez a hányadék.
rajgy
2021. február 03. 14:37
"............csak a legnyomorultabbak szavaznak a Fideszre........." Ami igaz, az igaz.
rókabácsi
2021. február 03. 10:35
lacika besétált a zsák utcába?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!