Karácsony Palkoviccsal levelezett az uniós forrásokról

2021. február 12. 13:52

Ennek ellenére a főpolgármester hiányolja az egyeztetéseket a kormány és Budapest között.

2021. február 12. 13:52

Korábban írtunk arról, hogy Orbán Balázs a közösségi oldalán, dokumentumokkal alátámasztva cáfolta Karácsony Gergely vádját, miszerint a magyar kormány nem kezdeményezett egyeztetést Budapesttel az uniós források felhasználása és a Helyreállítási és Ellenállóképességi Terv kapcsán.

A miniszterhelyettes közösségi oldalán közzétett levél alapján azonban a Karácsony Gergely által vezetett Budapesti Önkormányzatok Szövetsége még decemberben megkapta Ágostházy Szabolcs uniós forrásokért felelős államtitkár úr konzultációra felkérő levelét.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter helyettese most újabb leveleket hozott nyilvánosságra, amikből kiderül, hogy a főpolgármester magával Palkovics László ITM-miniszterrel is levelezésben volt az uniós források felhasználása ügyében.

„A Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa előtte és azóta is folyamatosan egyeztet a Budapestnek és az agglomerációnak járó több ezer milliárd forint fejlesztési forrás ügyében” – szögezi le Orbán Balázs.

Részletek a levelekből, amelyeket teljes egészében itt olvashatja el.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Európai téridő
2021. február 12. 15:28
Harácsony Hergelj egy internáci hülyeelvtárs hazug disznó.
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. február 12. 14:26
Ideológiailag kiképzett gyurcsányista ripacsok kapják a Damjanich utcai épületet, amit a zeneiskolától babráltak el. Menjetek ti a picsába, gyurcsányista összellenzék!
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. február 12. 14:20
Ferigeri nagyon elkúrta, nem kicsit,.....nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!