Gulyás: Nincs alku a kommunizmus bűneit mentegetőkkel

2021. február 25. 08:25

A kommunizmus áldozataira emlékezett a Miniszterelnökséget vezető miniszter közösségi oldalán.

2021. február 25. 08:25
null

„Nincs alku azokkal, akik manapság naponta minden alap nélkül képesek úgy aggódni a szabadságért, hogy korábban egy tömeggyilkos diktatúra kiszolgálói voltak” – szögezte le Facebook-oldalán megosztott videójában Gulyás Gergely.

– közölte a miniszter.

Február 25-én van a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Mint Gulyás Gergely is említi a videójában,1947-ben a szovjet megszálló hatóságok ezen a napon tartóztatták le Kovács Bélát, a Független Kisgazdapárt (FKGP) főtitkárát, akit országgyűlési képviselőként mentelmi jog védett.

Nyitókép: Facebook

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. február 25. 16:52
Az FKGP a kommunizmus szálláscsinálója volt, kormánypárt, amelyik a kommunistákkal együtt eltörölte Magyarország alkotmányát. Csak a megérdemelt jutalmukat kapták meg. Nagy különbség van a kommunizmus áldozatai között. Olyanokért, akik segítették a kommunizmust nem kár.
Gyéressy Károly
2021. február 25. 16:25
Már hogyne volna alku. Rendszeresen másként kezelik őket, mint a holokauszt kapcsán megszólalókat. Mindennapos a kommunista bűnök tagadása.
nempolitizálok
2021. február 25. 13:29
Dehogy nincs alku. Magyarország egyik legfontosabb politikahatározó személyiségei ma is a volt kommunisták. Mintha Merkeléknek egy olyan náci párttal kellene a politikai porondon harcolniuk, akiket az EU is és egyes országok is sok pénzzel támogatnak.
Dr. Grünfeld Ráhelné
2021. február 25. 12:41
Valóban, a kommunizmus egy importált elnyomó rendszer volt. De a holokauszt ennél sokkal, nagyságrendekkel nagyobb emberiesség elleni bűncselekmény volt. Ráadásul azt a népirtást mi magyarok csináltuk, míg a kommunizmus importja a külföldi szovjetek miatt történt, ami miatt nekünk nincs szégyenkeznivalónk. A kommunizmus magyar áldozatainak száma meg sem közelíti a holokausztét, nagyságrendi a különbség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!