Bozsik Yvette Vidnyánszkyról: „Attila egy csodálatos ember”

2021. február 20. 21:44

„Radikálisan dolgozik és fogalmaz is” – véli a koreográfus és rendező a Nemzeti Színház igazgatójáról.

2021. február 20. 21:44
null

A világszerte ismert koreográfussal és rendezővel, Bozsik Yvettel készített interjút az Origo. Bozsik Yvette 2013-tól rendszeresen dolgozik Vidnyánszky Attila Nemzeti Színházában is. A koreográfus és rendező az interjúban a következőket nyilatkozta a Nemzeti Színház igazgatójáról: „Attila egy csodálatos ember, aki ismeri, az nem használja rá azokat a jelzőket, amiket mindenfelől ráaggatnak. Nagyon kedves, tele van szeretettel.

Radikálisan dolgozik és fogalmaz is. Nem hagyományosan, vagy elavultan, amilyen jelzőket szokott kapni.”

A teljes interjú itt tekinthető meg.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. február 22. 05:30
Dehogy csodálatos. Csodálatos Ember a Szamueli Tibi bácsi, a Neandermüller Péter bácsi, meg a Vágó Pista bács a gitáros észkombájn.
zsoltkom2
2021. február 21. 13:37
"Bozsik Yvette Vidnyánszkyról: "Attila egy csodálatos ember"" Ez Yvette véleménye... nincs ezzel semmi baj. Másnak meg más a véleménye... azzal sincs baj. Ha van Isten, Ő meg biztosan tudja mi az igazság. :)... de, hogy azt mi mikor tudjuk meg, az kérdéses. "Addig is... Mikor az este csöndje és magánya Szűkös szobámban fönn virraszt velem, Elindulok a képzelt utazásra, Az őszi szélben szálló fellegen. (...) Emlék és vágy zászlóját, koszorúját Kitűzöm némán tornyaik felett: A jó remény rózsákat hint reájuk És nefelejcset az emlékezet!
tothpal
2021. február 21. 12:16
Bozsik Yvette véleménye hiteles, mert művészete is az...
catalina9
2021. február 21. 11:37
Yvette, ebből földönfutás lesz....nem tudja, hogy Vidnyánszkyról nem szabad jót mondani...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!