Új párt bukkant fel a vírusszkeptikus Gődény György körül

2021. január 15. 12:28

A pártot egy olyan nyíregyházi címre jegyezték be, ahol két ingatlan található, ebből az egyik Gődény anyjának a nevén van.

2021. január 15. 12:28
null

A bírósági nyilvántartás szerint júniusban alapították, végül november elején jegyezték be a Normális Élet Pártját – írja a Blikk. A vírusszkeptikus Gődény György számos közösségi oldalt és csoportot üzemeltet ugyanezen a néven. A lap kiderítette, hogy a pártot egy nyíregyházi címre jegyezték be, ahol két ingatlan található, közülük az egyik Gődény édesanyja nevén van. A pártot Harkai Bulcsú Bánk alapította és vezeti jelenleg is. Ő hozta létre a legutóbbi parlamenti választásokon induló Közös Nevező 2018 nevű pártot is.

A lap kereste Gődényt, hogy kiderüljön, vannak-e politikai ambíciói, és indulna-e a 2022-es választáson, ám lapzártáig nem érkezett válasz.

Címlapfotó: YouTube

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kettőazkilenc
2021. január 16. 19:33
Hátha beveszik a koalícióba. Nemrégiben az ellenzék is oltás ellen szította a hívőit.
Julismama2
2021. január 16. 05:36
Ki az a Harkai? Sose hallottam a nevét.
Karbantartó9
2021. január 15. 19:57
A vírustagadókat mikor börtönzik már be?! A halálos áldozatok nagy része az ő lelkükön szárad!
nempolitizálok
2021. január 15. 18:52
Idióta, egy csomó embert inkább a halálba kerget, csakhogy ingyen hirnevet kapjon. Viszont egy biztos, a ballibsiket osztja meg. Egyébként nyilván ez lehet a célja is, nem indul el, cserében kap egy helyet Gyurcsánytól. Feltéve, hogy jut neki, mert akad pár konkurense. Hadházy, Szél Berni, Fodor, lehet, hogy előkerül trágárka és a fekete nővér is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!