SZFE Hallgatói Önkormányzat: Hajrá, Szeged!

2021. január 13. 11:38

FreeSZTE képpel tüntetnek az SZFE hallgatói a Facebookon, bár nem teljesen világos, hogy mi ellen.

2021. január 13. 11:38
null

Az ügy előzménye: Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kedden munkamegbeszélésen ismertette egy esetleges közfeladatot ellátó közérdekű alapítványi átadás lehetséges forgatókönyveit a Debreceni Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Semmelweis Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem vezetőivel. A kormány a gazdaságfejlesztés és az innováció központi szereplőiként kezeli az egyetemeket. Az orvosképző egyetemek dönthetnek lehetséges modellváltásukról.

Nos, minderre reagált az SZFE Hallgatói Önkormányzata ilyen szabadságharcosan.

(Mandiner, Facebook)

Kép forrása: SZFE HÖK Facebook-oldala

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Porkoláb Zsuzsa
2021. január 14. 09:44
KÁR NEKIK ÉPÜLETET HAGYNI! A Vas utcait, a kommunisták által elrabolt épületet, adják vissza a keresztény diákokat nevelőknek!!! Mert azok nevelő intézménye és kollégiuma volt! A felszentelt templomát megszentségtelenítve Ódry színpaddá degradálták. Itt az ideje ezt a becstelenséget felszámolni. A Mindenható Isten segítségével és áldásával, aki kisegíti e bajból népünket.
khomeini
2021. január 14. 07:52
hogy ezek a szánalmas kis önjelölt ripacsok mennyire nem értenek semmit...!
Porkoláb Zsuzsa
2021. január 13. 20:49
Nem lehet a jogot lábbal tiporni, sehol. Mért nem szólalt fel az ellenzék ellene, megszavazásakor? Mert nem volt kifogás, se ész! AZ SZFE.NEK LETT VOLNA JOGA, DE NEM IS ÚGY KEZDTEK HOZZÁ. IDOMULNI KELL, MERT ELHALADT A VILÁG MELLETTÜNK, MÍG MI A ,,KOMCSI,, RENDSZER EMBEREIT TARTOTTUK FELSZÍNEN, LENYOMVA ERŐS ÉS HALADÓ FIAINKAT, LEÁNYAINKAT. Elmúlt egy rendszer. Az SZFE ROSSZUL KEZDTE EL, ROSSZAKAT LÉPETT ÉS TOVÁBB SE MEGY, MÁRIS GÖDÖRBEN ÁLL NYAKIG. Mindennel bajuk van, mert önmagukkal és lehetőségükkel sincsenek tisztában. - Ők nem nagy emberek, kicsik és csúnyák, ezzé tették magukat. Ha Vidnyánszky a fő baj, akkor miért minden ellen mennek? Vidnyánszky külseje nem előnyös, személyisége megosztó lehet, de ő egy Mikszáthi nagy figura, Széchenyi kaliberű ember, ezt látni kell. .................................... MÁSRÉSZT: 1. Jellemtelenedik a nép, eljellemtelenítette az orosz uralom miatti leszakadás. 2. Anno, 56 uralomátvételkor sokakat megöl.ek, ezt a LESZÁRMAZÓIK, vérük viszi tovább, generációik e történeteken nőttek fel, hősinek gondolván ezeket. 3. Ma is ez jelenti számukra a dicsőséget, a jellemtelen hazaáruló típusokba odatartozás. Istentagadás, bűnelkövetések sora. 4. Ez a baj, ezt nem hagyja a nép, azt, hogy őket lábbal tiporják továbbra is, öl.sben jártasak. 5. Ezért se lett ellenzékben erő! Messziről bűzlik a rossz jellem, komoly munka kerülése, semmihez nem értés, elbutítottság. Bibliaismeret, istenismeret és jellemesedés hiánya. 6. Fájó ez, nem öröm, szerencsétlenség országunkra. 7. Mégis van segítség: Isten segíti kormányunkat, ezért marad soká fenn. 8. Mert szóba állt Istennel, nem fősátánnal, mint gy.rcsányferenc. Kommunizmus sátáni rendszer volt. 9. El kell felejteni múltat és tanulni belőle, szétnézni a világban, nem görcsösen ragaszkodni régi elavult eszmékhez, SZFE módra.
briganti
2021. január 13. 17:19
amikor a ripacs azt hiszi, hogy annyit ér, mint egy egyetemista, aki nem büfészakra jár
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!