Bident ünnepli a Jobbik

2021. január 14. 07:09

A progresszív Bidennel szemben Kövér László félremagyarázott mondatát állították.

2021. január 14. 07:09
null

Úgy tűnik, minden napra tartogat valami érdekességet a Jobbik Facebook-oldala. Emlékezetes, pár napja egy baloldali tüntetésen lefotózott őrjöngő nyugdíjast próbáltak meg beállítani „Orbán híveként”, majd törölni kényszerültek a posztot. Ezt követően Donald Trump támogatói és a Békemenet résztvevői között vontak párhuzamot, a mindkét képen jelenlévő kereszt segítségével.

A Vona Gábor szerint „proli hergelés” nagy port kavart: a párt volt elnöke mellett a jelenleg is országgyűlési képviselő, Balczó Zoltán, valamint a kilépett Bencsik János is kifejezte nemtetszését.

Az egykori radikális párt azonban komolyan gondolhatja a totális irányváltást: egy vasárnapi posztjuk szerint már a Biden-kormány valószínűleg kvótákon alapuló módszerét ( hogy ugyanannyi nő kap helyet a kabinetben, mint férfi) is dicsérik, szembeállítva Kövér László tavaly áprilisi, félremagyarázott mondatával.

Szerintük „az újonnan megalakuló amerikai kormányban történelmi léptékű egyenlőségről nyerhetünk tanúbizonyságot, ugyanannyi nő és férfi vesz részt a kabinetben”.

A Jobbik elkötelezett a egyenlőség és az egyenlő esélyek mellett – szögezik le.

„Egy olyan társadalmat akarunk felépíteni, amely igazságos, tisztességes, és ahol minden nemzettársunk nemtől és politikai hovatartozásától függetlenül élhet a demokrácia biztosította jogaival: a szólás-, gyülekezés- és sajtószabadsággal, ahol az esélyegyenlőségnek nincsenek korlátai, ahol senkit »nem hagyunk az út szélén«, ahol az egészségügyhöz, oktatáshoz, kultúrához való egyenlő hozzáférés jog, nem pedig kiváltság. Ennek érvényt akarunk szerezni hazánk minden régiójában és nemzetünk minden tagja számára” – zárul a poszt, amelyet itt olvashat, január 10-i dátummal.

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2021. január 15. 10:40
A Jobbik tavaly elmulasztott egy nagyszerű alkalmat, hogy üdvözölje Petra de Sutter-t, aki az új belga kormány első transznője...
Saksafar
2021. január 14. 18:58
"ugyanannyi nő és férfi vesz részt a kabinetben" Ez is nagyon fontos, de először is ki kell tárázni a kaukázusi, fekete, sárga és latin tagok számát. (az indiánokat hagyjuk, végül is ők csak amerika őslakosai voltak) A következő lépés, hogy mind a 90 gender képviselve legyen a kormányban, bármi áron. Ezután ha súlyra akár egy gramm eltérés is lesz a férfiak és nők között, vagy nem egyforma számú lesz a szemüveges és szemüveg nélküli, vagy többen lesznek bőrtalpú cipőben, mint gumitalpúban én feljelentelek titeket!
Jack Reynor
2021. január 14. 16:56
Bident nem tekintem legitimnek, halottak szavazatával és más csalásokkal jutott hatalomra.
MaBaker
2021. január 14. 15:25
Ezek szerint Bidenék is csak 2 nemet ismernek el. Egyetértek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!