Hiesz György tudomásul veszi, ha a botrány miatt nem kapja meg a második oltást

2021. január 29. 07:28

Gyöngyös baloldali polgármestere villáminterjújában leszögezte: nem fog lemondani.

2021. január 29. 07:28
null

Ismeretes, hogy Gyöngyös baloldali polgármestere, Hiesz György soron kívül kapott koronavírus elleni oltást, ezzel kapcsolatban nyilatkozott most a 24.hu-nak. Ebben többek között leszögezi, hogy az oltási második körét a héten kell megkapnia, és már a pontos időpontról is értesítették.

De azt is tudomásul veszem, ha a botrány miatt a kórház eláll az oltástól”

– mondta Hiesz György, hozzátéve, hogy „attól kutyaszorító ez, hogy a második híján a beadott első is részben értelmét veszíti.”

A polgármester szerint aznap oltottak a parádi idősek otthonában, hatvanadagnyi vakcinát készítettek elő, amiből mindösszesen tizennyolc darabot használtak, így maradt meg negyvenkét adag oltóanyag, majd a kórházi orvos „értesítette erről a kórházi vezetést, ahonnét telefonáltak gyöngyösi háziorvosoknak, hogy azonnal toborozzanak embereket.”

Hiesz György az interjúban hangsúlyozta: valóban beszélt háziorvosával,

de nem ő hívott engem, hanem én őt, mégpedig azzal, hogy mit javasol. És ő azt javasolta, hogy oltakozzam. És én oltakoztam”

– közölte. Kérdésre elmondta azt is, hogy nem regisztrált előzetesen az oltásra. Leszögezte azt is, hogy perelni nem fog, lemondására pedig „nincs ok”, így a kórházi vizsgálat eredményét fogja megvárni.

Címlapfotó: YouTube

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. január 29. 09:39
És akkor amikor rá is sor kerülhet újra odatolakszik? Dupla költség!
Kopa
2021. január 29. 09:17
Miután az eü dolgozók és a veszélyeztetett idősek oltása befejeződik, ideje lezárni az oltásregisztrációt, volt rá épp elég idő. A regisztráltak oltása után pedig be lehet vezeti a DK és a momentum inspirálta további megoldást. Röviden aki soron kívül akar oltást, az fizet egy momentumot. Aki nem akar fizetni, de szeretné még ezután is beoltatni magát, az kap egy momentumot. 1 momentum az 100ezer forint.
Harangláb
2021. január 29. 09:16
Oltás utáni mosakodás...kezdem megsajnálni szegényt...még azt nem tudom, hogyan lehetne a fideszre kenni az egészet, de már biztos dolgoznak rajta a retekklubban, meg a szektatévében...:)))
rókabácsi
2021. január 29. 08:44
és a lehető legnagyobb mértékű büntetés! oszt lemondani! mert úgyis elzavarják ezeket a hazug embereket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!